Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arabadan anlayanlar içeriye lütfen..

@Sinan A. Çok teşekkür ettim yorum için,şahsen düşündüğüm bir model değildi @returnlife 'ın dediği gibi polo bakıyordum hatta 2003 model kasalardan beğendim bir tane almaya niyet ettim gittik baktık fiyatta anlaşamadık alışveriş olmadı,@Ozan k.'nın dediği gibi toyota ve hondalara da başlarda baktım ama 20 nin altında düzgün civic bulmak çok zor oldu artık,toyota da güven veren bir araba kullanıcı grubu olarakta hırpalamadan kullanan efendi bir kitle tercih ediyor ama toyota araçlara da bir türlü ısınamadım gitti :) Bir de baktım ufak tefek spora da yatkın bir araba geldi aklıma,oda clio hb. İlgici de şu sedanını günahım kadar sevmem.
@Yağız Gökmen,yorum için teşekkürler açıkçası benzinli motor ve hiç tüp takılmadığı için çok dert etmedim kmsini şayet en çok baktığım şeylerden biri de km'dir.Tampon ve çıta muhabbetine yabancı kaldım açıklarsan sevinirim :) Bir de camlar ne açıdan istanbul'da sıkıntı olur ?
@Volg Valla kardeşim kesin düşecek deseler garantisini verseler yine de beklemem hevesimden önemli mi :)
@Ozan k. Açıkçası başlarda ben pek ne istediğimi bilmiyordum ama şuan c2 yi arzuladığımı hissediyorum,özellikle de motor seçeneği 16v olanlardan istiyorum ki aracın dışıyla oynayınca içi geri kalmasın :) belki meğer clio istiyosun niye o zaman bize sorup yoruyosun bizi diyeceksiniz,sadece cliolara bakmaya başladım bi fiestaya şans verdim baktım ki 22-23 e kazasız düzgün fiesta yok ondan da vazgeçtim.Bu clio iyi değilse yine başka hb clio bakmayı düşünüyorum.
@bagetci Ön tarafta motor kaputunda bir avuç çok yakından bakınca belli olan göçme var onuda adam satın alan kişi farklı düşünmesin diye özellikle yaptırmamış çekiç bile vurulmamış ön tarafta lokal boya yok dedi bakacağız cuma günü görürüz durumu :)
@Yusuf !!WOW!! Aman :krktm:

Scudo
@Selami53 Abi Mercedes'lere de göz at bence. Clio'dan beklediğin performansı 1.8 190'da bile bulabilirsin, hatta daha fazlasını bulacaksındır tahminen.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Hocam 200tl ye detayli bir expertiz yaptirin. Ne var ne yok cikar. Soru isaretide kalmaz aklinizda. Bi problem yoksa fiyatina gore guzel araba. Km side modeline gore iyi.

hyundai accent 2003 toyota avensis 97 corolla 97 VW bora polo 98 bu araçları bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum araçların taksi çıkması olmamasına dikkat edin

@Ali Burak T. Yazmış aklıma geldi 2004 elantralar acayip konforlu ve atak bir göz atın derim çift bölgeli kliması airbagi vs full bir araba, rahat ve çok sessiz

Arkadaşlar yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler bu aracı temelli almıyorum bir süre kullandıktan sonra satıp daha iyisini alma ihtimalim yüksek. O yüzden vurup kırınca içim cız etsin pahalı parçası olsun istemem.Ayrıca şuan 20 segmentindeki araçlar yaklaşık 3 bin lira kadar fırlamış durumda güncel olarak piyasayı takip ediyorum dediğiniz araçların çoğu bütçemi aşıyor şuan.
@Ercan Cebeci,evet servis kontrolu + expertiz yaptırılacak araca.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Başka araçlara bakmanızı tavsiye ederim. Araçta yapılan değişikler, araç sürücüsünün genç olduğunu ve muhtemelen genel olarak performans odaklı araç kullandığını gösterir. Cam filmi, egzoz değişikliği, spor yaylar vs.

Ben o arabaya girme derim

O yasda bir araba alacaksan kesinlikle japon olmali

Acikcasi biraz yorum istemisin genel olarakda olumsuz yorumlar cogunlukda ama sen zaten karar vermisin:):herkesin eli bosa yorulmus harflere basarken

Geri