Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Sedan ( Fiat Albea ) araçlar için önereceğiniz bir ürün var mı?
Merhaba,
benim şu ana kadar 3 farklı "sedan" aracım oldu ( Renault Symbol, Hyundai Accent ve Fiat Egea) 2011'de satın aldığım bagaj kapağı ve tampon bölümüne takılan taşıyıcıyı (EN FAZLA 2 BİSİKLET) bu üç araçta da kullandım. Taşıyıcıyı dikkatli yerleştirip, bisikleti de dengeli bağlayıp sabitlerseniz, aracınıza hiçbir zararı olmaz. Ben bir iki temaz sonucu çizik sahibi olmuştum. Ondan sonra öğrendim :) Bu modeller bulunabilecek en uygun fiyatlı olanlar. Halen kullanıyorum, tavsiye ederim.
Bir de Rassine diye tavana vakumla sabitlenen bir taşıyıcı (TEK BİSİKLET için) aldım. Bunu sadece egea'da kullandım. Bir defasında pedalı düzgün konumlandırmadığım için tavanda çizik oluştu. O da derin değil. Vakum yerlerinde kullanımdan sonra söktüğünüzde bir iz kalıyor ama silme ya da yıkama ile bu izler yok oluyor.
Bu noktada tercih size kalıyor, fiyat kısmı da; vakumlu olan model yaklaık 4500-6000 aralığında galiba, bagaj üstü olan 1500-2500 aralığında olabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Scudo
Merhaba,
benim şu ana kadar 3 farklı "sedan" aracım oldu ( Renault Symbol, Hyundai Accent ve Fiat Egea) 2011'de bagaj kapğı ve tampon bölümüne takılan taşıyıcıyı (EN FAZLA 2 BİSİKLET) bu üç araçta da kullandım. Taşıyıcıyı dikkatli yerleştirip, bisikleti de dengeli bağlayıp sabitlerseniz, aracınıza hiçbir zararı olmaz. Ben bir iki temaz sonucu çizik sahibi olmuştum. Ondan sonra öğrendim :) Bu modeller bulunabilecek en uygun fiyatlı olanlar. Halen kullanıyorum, tavsiye ederim.
Bir de Rassine diye tavana vakumla sabitlenen bir taşıyıcı (TEK BİSİKLET için) aldım. Bunu sadece egea'da kullandım. Bir defasında pedalı düzgün konumlandırmadığım için tavanda çizik oluştu. O da derin değil. Vakum yerlerinde kullanımdan sonra söktüğünüzde bir iz kalıyor ama silme ya da yıkama ile bu izler yok oluyor.
Bu noktada tercih size kalıyor, fiyat kısmı da; vakumlu olan model yaklaık 4500-6000 aralığında galiba, bagaj üstü olan 1500-2500 aralığında olabilir.
Teşekkür ederim
acs 3 pro diye bir model var, yorumları genel olarak iyi. Sizin kullandığınız model bu mu?

Teşekkür ederim
acs 3 pro diye bir model var, yorumları genel olarak iyi. Sizin kullandığınız model bu mu?
Rassine LX-B5 modeli.
Teşekkür ederim
Pardon yanlış anlamışım. Rassine vakumlu olan, bagaj üstü olanı 2011de almıştım. MArkasını hatırlamıyorum. Ama kıyas açısından şöyle söyleyeyim. Salcano Astro 241 SV bisiklet 525 TL iken bu tşıyıcıya 50 TL ödemiştim. Halen kullanıyorum. Bir sıkıntısı da yok. Sizin ACS den farklı olarak bisiklet sabitleme klipsleri yok, benim taşıyıcıda. Daha sade duruyor.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Teşekkür ederim
kaç adet bisiklet taşımayı planlıyorsanız 1-2-3 ona göre taşıyıcı alın bence. 2 bisikletse 2 li alın.

acs 3 pro diye bir model var, yorumları genel olarak iyi.
Acs 2 pro kullanıyorum ben, memnunum. İki bisikletle 110 km hızla Afyon - Sakarya arası geldim herhangi bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
(link)
(link)
(link)

2 bisiklet taşıyacağım. Araç 2020 Sedan Focus. Bütçem 6-7 bin lira gibi. Biraz takıntılıyım bana acaba bile dedirtmeyecek bir şey almaya çalışıyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim?

Son düzenleme:
(link)
(link)
(link)

2 bisiklet taşıyacağım. Araç 2020 Sedan Focus. Bütçem 6-7 bin lira gibi. Biraz takıntılıyım bana acaba bile dedirtmeyecek bir şey almaya çalışıyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim?
Nisan ayından bu yana Saris 2 kullanıyorum, oldukça memnunum. Yalnız ben hep tek bisiklet taşıdım şu ana kadar.

IMG_0883.jpeg
IMG_2473.jpeg

Vw crafter gibi servis araçlarının önüne ya da arkasına takılabiliyor mu acaba bu standart taşıyıcılar?

Geri