Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araç içinde bisiklet taşımak

@trainspotting35

konuyla alakalı sunu söyluyorum sadece...bisikleti arabasına koyacak arkadasımız,o durumun araca ve bisiklete zarar vereceğini düşünmüyor mu?bunu kendileride gayet basit bir deneyle teyit edebilir.. boş muhabbet sadece.
zaten forumun forumluğuda kalmadı ya.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Scudo
@muhiddin Pedallara bardak geçirilebileceğini öğrendik mesela. Forumun forumluğu kalmadıysa foruma girip girmemek sizin tercihiniz özgürsünüz.

@muhiddin

@muhiddin bey, karar aldık yönetici arkadaşlarla, siz de giderseniz forumu kapatacağız :(

Vw polo aracım var 2 tekerini de söküp kadroyu arka koltuğa ters şekilde yatırıp bagaj ipi ile bağlıyorum
Ön ve arka koltuklar arasına da jantları koyuyorum
Arka koltuğa evcil hayvanlar için üretilmiş kılıftan seriyorum
Kadronun sert kısımlarının koltuğa değen bölgelerine küçük yastıklar koymaya başladım
Benim gibi tek seyahat edenler için en ideali
54250b88a092b342127487484bea3239.jpg

@sonyaz Çocuk koltuğunun üzerine bir bez atsaydınız keşke.

o değilde bisikletçiden bisikleti ilk aldığımda opel corsa'nın arka koltuğuna hiç ön tekeri sökmeden sokmuştu. bir iki kere denedim ama beceremedim.

benim arabaya hiçbir şey sığmıyor.. bu nedenle her yere pedallıyorum :naslyany:

görsel temsili:
c175b9c07542.jpg

Bende Fluance var devasa bagajı olduğu için koltukları yatırıp sorunsuz bi şekilde koyabılıyorum evde eski kullanmayan güneşlik perde vardı onu bagaja koyup ayna kol tarafı yukarıa kalcak şekilde yatırıp sonra kumaşla sarıyorum ani frenlemede saga sola çarpıp boyası zarar görmesin diye bu zaman kadar hiç bir sorun olmadı

Ön ve arka tekerlekleri sökünce hatchback araca 3 bike sığdırmışlığım var. Ama pedalların ve aynakolların diğer kadrolara temasını önlemek için araya bir çarşaf battaniye vs birşey koymanız gerekiyor, yoksa sonu hüsran olur.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Kuzey Ege Hatchback araçlarda yükleme bölümünün genişliği çok büyük bir avantaj aslında. Büyük bagajlı olmasına rağmen yükleme alanı darlığından büyük malzemeleri yüklemek sıkıntı oluyor. Sırasıyla opel corsa hatchback, dacia duster, mitsubishi asx kullanıcısı olarak bagaj hacminden ziyade geniş yükleme kapağı candır diyorum.

@sccetin

Aynen masraf çok belki ama istediginide koyup istediğin yere rahat rahat gitmek daha cazip bence

@sccetin

Aynen masraf çok belki ama istediginide koyup istediğin yere rahat rahat gitmek daha cazip bence

Dosyalar

• C32F1F21-0C65-4E2C-88DE-8854D1E4E7AF.jpeg
    C32F1F21-0C65-4E2C-88DE-8854D1E4E7AF.jpeg
    187 KB · Okunma: 45
@Serkan Mıstınoğlu

yöneticiye yakışmayan bir cevap..yönetici kadrosuda bu şekilde ukala ve alaycı bi şekilde konusuyosa...yazık dıyorum

valla ben de ww scirocco var. tek tekeri çıkararak çok rahat sığdırabiliyorum.(2 dakikamı almıyor) tabi arka koltukları da yatırıyorum.

Geri