Genelden mi kaynaklı yoksa şubeden mi tam anlamadım ama bu Lületaşı şubesiyle başka şekilde ben de çok sorun yaşadım. Adrese teslim şekilde alıyorum, ev yakın diye midir nedir getirmiyorlar bir türlü. Yok geldik bulamadık, yok kapıyı kimse açmadı, yok kağıt bıraktık... Külliyen yalan. Bir de getirmeyecekseniz söyleyin kendim gelip alayım acil bu diyorum yola çıktı diyorlar, yine gelmiyor şubeye geri gidiyor kargo. Uzun zamandır mecbur kalmadıkça kullanmıyorum Aras Kargo'yu. Çözüm için her seferinde hem sikayetvar.com adresine, hem kargonun genel merkezine şikayette bulundum. Çok da fazla tantana koptu hem merkezden hem şubeden arayıp ilgilendiler, teslim alırken de fırçaladım kaç kere ama yine aynı yine aynı. Hani okullarda falan olur, olay çıkınca 3 gün kimlik kontrol ederler, sonra yine etmezler. Aynı bu şekilde işliyor hizmetleri. Yurtiçi kargo mesela hemen yan sokaklarında, onlar getiriyor bunlar getirmiyor. Ups, MNG, Sürat falan hiçbiriyle Aras kadar sorun yaşamadım. O kimsenin beğenmediği PTT kargo bile çok daha güzel çalışıyor. Kimisi arıyor evde yoksunuz diye, diyorum kapıcıya ya da veterinere bırakın alırım ben, bırakıyorlar. Ama bunlar geldik bulamadık diye yalan söyledikleri için kargoyu da bırakamıyorlar.