Muhammet Galata
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 151
- Bisiklet
- Giant
22 haziran günü bu arkadaşa lx zincir ve deore ruble sattım, parasını cuma yatırırım dedi bana tmm dedim, cuma günü geldi özelden msj atmış ptesi yatırsam olurmu diye tmm dedim, ptesi günü geldi gittim banakaya para yok, msj atmış yine çarşamba günü yatırsam olurmu diye ne kadar sabırlıyım ya onada evet dedim gittim bankaya para yok öle böle derken cumartesi günü gittim bankaya yarısını yatırmış yani 20 TL yatırmış fakat hesabımda para tutmadığım için uzun zamandır banka 15 TL kesmiş neyse, bekleki diğer yarısı gelcek, ogün yatırırım bugün yatırırım nerde ne para ne bişe, zararlı ben çıktım
Arkadaşım yaşın kaç başın kaç bilmiyorum ama yaşının küçük olduğu belli , sen benim paramı benden aldın allah senden kat kat fazlasını çıkarsın inşallah o parçaların hayrını göremezsin, bundan sonrada yatırsanda istemem senin paranı.. senin gibiler bu foruma hiç yakışmıyor...
Arkadaşım yaşın kaç başın kaç bilmiyorum ama yaşının küçük olduğu belli , sen benim paramı benden aldın allah senden kat kat fazlasını çıkarsın inşallah o parçaların hayrını göremezsin, bundan sonrada yatırsanda istemem senin paranı.. senin gibiler bu foruma hiç yakışmıyor...