Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arda göndiken26 hakkında

Muhammet Galata

Forum Demirbaşı
Tepki
151
Bisiklet
Giant
22 haziran günü bu arkadaşa lx zincir ve deore ruble sattım, parasını cuma yatırırım dedi bana tmm dedim, cuma günü geldi özelden msj atmış ptesi yatırsam olurmu diye tmm dedim, ptesi günü geldi gittim banakaya para yok, msj atmış yine çarşamba günü yatırsam olurmu diye ne kadar sabırlıyım ya onada evet dedim gittim bankaya para yok öle böle derken cumartesi günü gittim bankaya yarısını yatırmış yani 20 TL yatırmış fakat hesabımda para tutmadığım için uzun zamandır banka 15 TL kesmiş neyse, bekleki diğer yarısı gelcek, ogün yatırırım bugün yatırırım nerde ne para ne bişe, zararlı ben çıktım

Arkadaşım yaşın kaç başın kaç bilmiyorum ama yaşının küçük olduğu belli , sen benim paramı benden aldın allah senden kat kat fazlasını çıkarsın inşallah o parçaların hayrını göremezsin, bundan sonrada yatırsanda istemem senin paranı.. senin gibiler bu foruma hiç yakışmıyor...

Scudo
geçmiş olsun fakat neden önce parayı almadınız ben parayı almadan malı yollamıyorum..bu arkadas 2 gün önce dual xtr kolları satmıstı 120 di herhalde yinede parayı göndememişse cok ayıp etmiş

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Galata
benim sinirlendiğim nokta aslında paranın miktarı değil parada değil, bana diyoki paran yarın yatcak diyo gidiyorum para yok bunu 3-4 defa yaptı, üstüne üstlük bankamatik kartımıda kaybettim sürekli bisikletle bankaya gitmekten ha yattı ha yatacak diye neyse yenisini istedim sorun yokta, bir başkasına inş.böyle şeyler yapmamıştır, yüzü olsa buraya gelir kendisini savunur dedim ama oda yok bir insan nasıl bu kadar şerefsiz olabilir, ev numarası var ailesiylede muhattap olmak istemiyorum fazla, bir kere aradım küçük bi çocuk çıktı 10 yaşında şakamı bu dedim, yada başka bir nickle giriyo bu çocuk,

yahu yüzün varsa gelde açıkla bana yaşattıklarını be!!! şerefsizlik senin içine işlemiş....

Daha önce Arda Göndiken nicki ile forumda abuk sabuk, birbirinin aynısı ilanları açıyordu. Sürekli kendi aranıyor ilanları ile forumu meşgul ediyordu. Banladılar sonra, bu sefer de Arda Göndiken26 diye geri gelmiş. Dikkat etmek lazım, moderatörlerin gözünden kaçmayı başarmış demek... :)

Bence yeterli düzeyde muhabbeti olunmayan kişilerler alışverişlerde gittigidiyordan felan ilan açtırmak en mantıklısı

• Beğen
beyler ben tanıyorum ardayı evet tahmın ettıgınız gıbı yaşı ufak bır arkadaş 15-16 cıvarı kendı capında bısıkletının sevıyesını yukseltmeye calısıyor ve benım tahmınımce aılesınden gızlı para harcıyor bısıklete yoksa o soylenen mıktarları odeyecek duzeyde gelır sevıyesı var aılesının ben yarın kendısını arayıp konusurum bakalım ne dıyecek.

• Beğen
evet yaşı küçük bana dün akşam mail atmış kalan paranı yarın yatırırım diye yarın bankaya gittiğimde yatmışsa burda yazıcam,

insanı bu kadar uğraştırması gücüme gitti paranın miktarı fazla değil zaten ama en az 8 kere bankaya gittim ama bakalım yatırsada yatırmasada önemli değil artık boşuna stres yapcak değilim

bende bu arkadaştan xtr frenvites kollarını almak istedim....ama yazışma dilinden ve telefonunun devamlı kapalı olmasından şüphelenerek kendisine para yatırmadım ....çünkü banka hesabım yok deyip ptt ye yatırmamı istedi genede parçaların resimlerini göndermesini rica ettim ....gönderemeyeceğini söyleyip benim sürekli parasını yatırıp yatırmadığımı sordu......yaşına göre normal sayılabilecek gençlik serzenişleriylede cevap vermiş olsada kendisinin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum....sadece.... kendini akıllı zanneden kurnaz takılan bir kardeşimiz....mazur görüp sabır gösterirseniz sanırım kimseye zarar vermeyecektir...........not ...ben xtr takımı ondan almaktan çoktan vazgeçtim.

• Beğen
benden de slx vites kolları alacaktı...100 tane özel mesaj attı yedi bitirdi beni...en sonunda anlaştık kargoyu mng ile gönderecektim..illa ptt ile gönder dedi..bende kardeşim satmıyorum sana dedim...ucuz kurtarmışım..

kalan borcunu yatırsada parası umurumda bile değil zaten bana olan borcu şu anda 20 TL, fakat durmadan yalan konuştu defalarca, insanın psiklojisini bozmakta çok yetenekli maşşallah, allah akıl fikir versin arda göndiken adlı şahısa tez zamanda kendine gelirsin umarım..

@Muhammet Galata

geçmiş olsun.inşallah forumda başka böyle insan çıkmaz.sizin yaptığınızı destekliyorum.böyle insanları hemen deşifre edin arkadaşlar.başkası yanmasın.

• Beğen
dun aksam kendısını bulamadım ama arkadası ıle msn de konustuk tatıle cıkyıormus kendısı :) arkadasına soyledım ulaş bır an once dıye tamam dedı ama ne oldu haberım yok son bılgıler boyle.

• Beğen
ahahha bide benle öyle bir konuşuyorduki 20yaşlarında gibi sonra oğlumada bisiklet topluyorum felan diyordu tabi en sonunda ısrarcılığından ve saçmalığından anlamıştım :) iyikide hiç alışverişim olmadı

• Beğen
arda göndiken kalan 20 TL borcunu yatırmıştır, umarım bundan sonra daha dikkatli davranır kendisine gelir..

@Muhammet Galata

Paranı almana sevindim... geçmiş olsun... insanlar ufak miktarlar için kendilerini bu kadar kötü durumlara sokmasın... bişeyi çok istiyorlarsa ve durumları yoksa..iyi niyetle bunu anlatıkları sürece biz büyükler olarak kimseyi kırmayız...bizde küçük olduk bizde öğrenci olduk... bizde istedik ama alamadık anlarız yeterki anlatmayı başarın iyi niyetli olun...

yukarıdada belirttiğim gibi kötü nyetli biri değil nitekim bunu geçde olsa ispat etti bize...ama konu büyük rakamlara gelince tedarik edemiyeceği rakamlarda gene aynı şeyler yaşanır sanırım.....bu tip kardeşlerimize genede toleranslı davranmayıda gözardı etmiyelim ...........daha çok genç ...........

allah bu çocuğu doğru yola sevketsin ne diyelim kul hakkının ne demek olduğunu bilsin yada yaşayarak öğrensin demekten başka yapacak bişe yok sanırım

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
@Muhammet Galata

Paranızı almış olduğunuza sevindim...
Sanırım bu konu üzerinde daha fazla konuşmaya gerek kalmadı.

Geri