S sahrana Daimi Üye Kayıt 26 Ağustos 2008 Mesaj 309 Tepki 547 Şehir İzmir 18 Ekim 2022 #41 Güzel günler de kullanın,bir Argon resmi de ben koyayım şuraya Tepkiler: TafLan, benben, Özcancan ve 11 kişi daha
Murat Cömez En yeni üye - Kayıt: Az önce Kayıt 21 Nisan 2013 Mesaj 7.876 Tepki 20.277 Yaş 51 Şehir Giresun İsim Murat Cömez Bisiklet Colnago 20 Ekim 2022 #42 Özcancan demiş ki: Bizimki Fakir Argon 18’i 😀 Kazasız belasız kullanın. Güzel makina toplamışsınız 👏295898 dosyayı görüntüle Hepsini görüntüle... Cok tesekkür ederim. Yalniz sizinkinin benimkinden farkli olan tarafi neyde Fakir Argon 18’i dediniz? Hatta eksiyi yok fazlasi var, Campa Bora One 35 hayalim. Güzel günlerdee kullanin, Allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin insallah. sahrana demiş ki: Güzel günler de kullanın,bir Argon resmi de ben koyayım şuraya 295919 dosyayı görüntüle Hepsini görüntüle... Masallah sizinki de cok güzel. Ayrica bu konuya Agon fotograflarinin yüklenmesini de cok güzel buluyorum. Insallah devami gelir. Tepkiler: Adı Bende Saklı, TafLan, Ali Eren ve 2 kişi daha
Özcancan demiş ki: Bizimki Fakir Argon 18’i 😀 Kazasız belasız kullanın. Güzel makina toplamışsınız 👏295898 dosyayı görüntüle Hepsini görüntüle... Cok tesekkür ederim. Yalniz sizinkinin benimkinden farkli olan tarafi neyde Fakir Argon 18’i dediniz? Hatta eksiyi yok fazlasi var, Campa Bora One 35 hayalim. Güzel günlerdee kullanin, Allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin insallah. sahrana demiş ki: Güzel günler de kullanın,bir Argon resmi de ben koyayım şuraya 295919 dosyayı görüntüle Hepsini görüntüle... Masallah sizinki de cok güzel. Ayrica bu konuya Agon fotograflarinin yüklenmesini de cok güzel buluyorum. Insallah devami gelir.