Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arka Aktarıcı Hırlaması

Kardeş Senin kadro kulağı biraz gevşek ya da eğik arkadan çekilen fotoda değilde üstekinde sanki öyle
vitesin arka aktarıcı daki dişlileri çok sıkma
ben de bisikleti iyice temizleyip zincire wd40 sıkınca sesi bir garip oldu bisikletin,düzgün bir yağ kullanınca sesi düzelmişti
keşke yakında olsak birkaç saat beraber uğraşırdık
Benimde pedala toz kaçmıştı sesi ve sürerken olan uyumsuzluğu beni sinir etmişti temizleyince azaldı hatta

Bir ara revizyona vermeyi düşündüm

Bir defa da arka tekerden sürerken ses geliyordu nerden diye araaken acaba reflektör mü aktarıcı mı dedim
hatta sökerken reflektörü kırdım
meğer jantın telleri gevşemiş jant ayarı yaptırdım düzeldi

Scudo
@dr_mrh Benim her sey bozuldu su an. Biraz bozuktu, simdi iyice bozuk. Suclu ben. Ve erteleyici ve guven vermeyen bisikletciler. Ve gene ben. Niye soktuysem o vidayi... Simdi takamiyorum...

Konuyu okuyan arkadaslarin ve hepimizin bayrami mubarek olsun, aracla yolculuk edecekler LUTFEN EMNIYET KEMERLERINIZI TAKINIZ.

Bayram sabahi vidayla oynuyorum halen girmiyor yerine. Bir ceviris sonra sikisiyor. Ellerim yara oldu. Biktim.
IMG_20150717_095610.jpg
Resimde gozuken siyah elle ayar vidasi.
Cikti, girmiyor...

Kardeşim yalama olmuş viadanın ucu bende bu konuda çok sıkıntılıydım.Bisikleti aldığım güne lanet ettim yani o derece :D sıkma canını uğraştıkça bozarsın artık onu bayramdan sonra götür.

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
@canayaz0734 Gün sayıyorum zaten. Bir de olur da bana suç atarlar ise...

@pietro Leatherchest
Kardeş sen arka vites telini iyice gevşet aktarıcı yı hafifçe bastır öyle dene tekrar sokmayı
Muhtemelen karşılığı kaydı

Bu bir lanet gibi çıkmıyor . Çözüm bisikleti değiştirdim . Veya sistem değiştirebilirsin mesela arka aktarıcıyı üst segmente yükseltebilirsiniz

@canayaz0734

kardes senin konuyu biliyorum foumdan bir abimiz kendi takmıstı sanırım :) Fazla oynayınca sanırım onun ki de yalama oldu..Bu carraro rc052 ilerde almayı düşündüğüm bir makinaydı.Bu iki olaydan sonra yeniden düşünme kararı aldım bakalım.Seninkisi de 2015 modelmiydi..Bu ayar vidasının yalama olması belki kroniktir.

• Beğen
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_20150716_102355-jpg.27285/

Bu resimde normal görünen kadro kulağı,

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_20150716_104211-jpg.27288/

bu resimde yamuk görünüyor. . .

@devilmycarlos
Evet, benimki 2015 model bayram sonrasinda direk goturecegim. Bu ikinci yabanci-marka-harici bisikletim. Ilki Salcano idi. Bir daha Trek, canondale specialized falandir bunlar haricinde almam.

@ozan erdem Sonucta bir kac sorun var ve servise gidecek ama servis nasil bir tavir koyar o beni supheye dusuruyor.
Bir sorun vardi duzeltmeye calistim daha da bozuldu ama cikan vidanin geri girmemesi benim sucum olamaz?
Bazen diyorum "Bisiklet mi aldim cile mi aldim?"

Öncelikle konuyu acan arkadas maduriyetini öyle bi anlatmiski polisiye roman gibi okutuyo kendisini ve sonucu bende merakla bekliyorum birde yeni uye oldugumdan dolayi kusurabakmazsaniz bende sorunumu buraya yazicam. Gecen hafta salcano ng650 aldim ama bir kac binmeden sonra ön attiricida sorun oldu biraz oynadim dahada bozuldu bugun yine kurcaladim boraz yaptim gibi ama yinede ptoblem var mesela hafif bor yokus cikarken vites ya gecmiyor yada cok zor geciyor catt cutt sesler geliyo ama duz yolda yada yokus assagi inerken pamuk gibi geciyo ben bu problemi sizce nasil hallederim biaikletciler cok uzakta gidemiyorum birde can sıkan bisey daha bisikleti arka arkaya surdugunuzde pedal geriye dönüyo kendi kendine bu normalmidir sagolun

• Beğen
@Temmuz16 Aldigin servise ayarlattiriniz... Ben de 2014 NG 650 kullanicisiyim.

@pietro Leatherchest Kardesim Merhaba.Soluksuz okudum.Sali gunu bende Carraro 052 aliyorum.Uzun suredir bekledigim hayal ettigim istedigim makine diyelim.Fakat oyle soluksuz okudum kaldim.Nasil olur boyle diye acayip sikintili bi surec olmus.cozumunu bekliyorum.Kulagim sende uzme canini ölüm haric herseyin cagresi var.Haber bekliyorum Senden carraro alicam korkuttun bak beni aman :) Bayramini kutlarim.Bisikletci konusunda Eskisehir dede bencil cok milletmizin bakis acisi hic degismedi.cikiyor bu tipler.
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
@Lenora Nora
Vida Sorunu'nu cozdum. WD-40 ve bir gun beklemek sanirim cozdu. Fakat su zincir sesi hala mevcut. Bugun goturemedim ama yarin bisikletciye kesin goturecegim. 2000 lira verdigim aletten boyle bir ses cikmasini kabul edemem. Cok rahatsiz edici.

Bende daha çok zevk için bisiklet almayı düşünüyorum sırf bu tip sorunlarla uğraşmamak için göbeklten vites alıcam galiba

@Lenora Nora Boy 1.76 Kilo 60, 54 Kadro... Bakalim bisikletci gene basindan savmassa, bir cozum uretecegiz.

@pietro Leatherchest Merhaba;
Kulagım sende halledebildin mi Kardesim?.Baya morelin bozuktu durum nedir yapabildimi bisikletc Ses sorununu...
İyi Forumlar Dilerim.

@Lenora Nora Yarim saate cikicam gidicem bisikletciye... Diyecegim sen beni 3 haftadir oyaliyorsun, artik bakalim benim bisiklete. Aldigimdan beri kucuk bir vites ayari haric bakmadi zaten.

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
Geri