Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arka Aktarıcı Hırlaması

Scudo
@canayaz0734
Canakkale'deyim, az evvel goturdum arka tekerlegin de akordu kacmis, viteslere falan da bakiver dedim bakalim gorecegiz 2 saat sonra gidip alacagim...

@pietro Leatherchest
Keşke başında duraydın hocam. Sese ne dedi ?

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
@ahmtayd Geldim daha bakmamis bi dedenin bisanina bakiyor oturuyorum bakalim bakicak mi... 3te falan da donmem lazim eve. Valla almak lazim eve akord sehpasi falan...

@pietro Leatherchest Ne arahat adammıs.Burda böyle bisey olsun o dükkanı basına yıkarlar.Bunu espiri degil ciddi sekilde söylüyorum.Burada insanlar butür seyleri asla pas gecmezler.Bu nasıl bir bisikletci ki ne zamanı tutuyor.Ne yaptıgı tutuyor.Nede ilgileniyor garip.Sabret bakalım kardesim sabreden muradına erermis burda olsan Eskisehir'de anında cözdürürdük gelirdim bende uzaksın...
İyi Forumlar Dilerim.

Hallettik sayilir hava kararsin bir test surusu yapacagim.

@ahmtayd Akordunu yapti bir de zincire sikma dedigim halde sivi gres sprey sikti.
@cpt.erhan Sag olun. Duzgunce ustesinden gelinmeye calisilan her sorun elbet hallolur.

Bu siktigi sprey sivi gres insallah tozu toplamaz... O kadar Zefal Pro Lube aldik onu kullaniyoruz.

IMG_20150721_145833.jpg
k

@pietro Leatherchest
Ses düzeldi mi hocam

@Lenora Nora
Ben öyle olduğunu sanmıyorum çünkü ses çıkaracak kadar bir akord kaçması olasydı, gözle farkederdi onu

• Beğen
Buyuk bir ihtimal gergi ayarından ayni sıkıntı benim eski bisikletimde vardi iki bucuk ay sonra buldum nerden oldugunu onu da ben buldum bisikletcilerin cogu yapamadı size tafsiyem guvenilir bir bisikletci bulup yapdırmanız garantiden pek bir yardım alabileceğinizi sanmiyorum gerci hangi firma oldugunu bilmiyorum ama beni garanti olayindan sogutular konu acilmisken onu da soylim bisikleti alali 1-2 hafta olmustu gobekten ses geliyo diye dusundum garantiye goturdum bisikletin gobegini bozmusun yenisi 45 tl dediler ustelik bilyeli takacaklar bisiklete vites ayarı yapacaklar usta çıragina bisikleti dene dedi cirak bisikleti zorlayar on kaldirip kaldirip yere vurdu servisi verdikleri yerde motor bayisiydi (hangi firma oldugunu soylemeyecegim ) herneyse bisikletimi bisikletciye goturdum 50 tl ye rulmalı gobek taktirdim gonek bozuk diye hayla ses devam ediyordu ses nerden geliyomus biliyormusunuz pedaldan yani siz simdi bu servise nedersininiz hem beni yanlis yonlendirdi hemde suclu yerine koydu iste o gunden beri garanti olayina cok yanasmiyorum o bisikletide satım zaten lafın kısası kendinize iyi bir bisikletci bulun yoksa bes kurus fazla para alabilmek icin kirk takla atiyorlar insanlarida bisikleten sogutuyolar

• Beğen
@Lenora Nora Duzeldi gibi test surusu yaptim bir saat once.
@ratm Degil ama sesi minimuma indirmeyi becerdik sanirim fakat tamamen gitmedi.

Yardimlariniz icin hepinize tesekkur ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
Merhaba. Zincirin ve arka aktarıcı dişlilerinin değişmesi gerekiyor. Ayrıca arka aktarıcı gerginliğini ayarlamak gerekiyor. Hepsi bu. Kolay gelsin .

• Beğen
@pietro Leatherchest
Evet maalesef. Tıpkı her şey gibi bisiklete binmek de parayla. Aksesuar seviyorsanız çeşitli paylaşım sitelerinde arka aktarıcı dişlileri (Renkli) ve zincir bulabilirsiniz. Sıfır veya ikinci el.

• Beğen
Geri