fReaxzone
Üye
- Tepki
- 41
- İsim
- Ahmet
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Selamun aleyküm aşşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü gibi shimano tourney TX 55 arka aktarıcı pert oldu gibi bişey olay çaprazlamadan falanda olmadı ön 1 arka 1. vitesde yani en hafifde baya dik bi yokuş çıkıyodum yokuşun sonuna gelinceki en dik yeride burasıydı tak dedi indim baktım arka aktarıcı jantın arasına girmiş şimdi ne yapmalıyım tamir edilirmi yoksa arka aktarıcı yenileyimmi eğer yenile derseniz ne önerirsiniz birde sadece alyan takımı var arka aktarıcı alsam kendim takabilirmiyim lütfen yardım edin bu arada bisiklet kron xc 250 garantiside var ama bu garantiye giriyormu onuda bilemedim ?
Kadronun arka ayaklarında ve jantta bir sorun yok ama arka aktarıcı baya bi hasar gördü şu anda hem yerinden çıkmış halde hemde 2 parça halinde o çarklı olan yerle(kulak galiba) ana kısım birbirinden ayrı yardım edin lütfen
Kadronun arka ayaklarında ve jantta bir sorun yok ama arka aktarıcı baya bi hasar gördü şu anda hem yerinden çıkmış halde hemde 2 parça halinde o çarklı olan yerle(kulak galiba) ana kısım birbirinden ayrı yardım edin lütfen