Scudo Sports

Arka arttırıcı alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Burgony

Üye
Tepki
19
İsim
Sezer
(link)

(link)

(link)

Bunlardan önerebilceğiniz veyahut haricinde önerebileceğiniz arka arttırıcı var mı?

@Burgony
+ kadro uyumu,kadro kulagı uyumu,zincir gibi uyum sorunu çıkma ihtimalleri var mıdır?

Scudo
sezer bu rd-m390 acera 9v var ya onu 3 sebepten dolayı alıyorum
1- Shimanonun bütün sitelerinde bu arka aktarıcı hakkında bilgi edinebiliyorsun shimano önerdiği şeyi sitesinde bulundurur sonuçta
2- Seri olması
3- Bu aktarıcı seriler arasındaki en uygun olanı
bu arada benim bisiklet 21vites bisikletime para harcayacağım sonuçta 9 vites yaparsam bisikleti farkını kesinlikle hissedeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Burgony
Benimkide 21 vites, artık uyduruk arka arttırıcının bozulmasından bıktım kadro kulagıda aldım bi bu kaldı,
45 tl kadro kulagı çok saçma geldi bana.

@Burgony Hocam claris yol bisikletlerine olur ,Alivio ve acera şehir ve MTB lere olur , yani onu dikkate almalısınız ,bunun dışında sizin bisikletin rublesi , grupsetle uyumu vb. birsürü şey var .Bisikletinizin ne olduğunu söylerseniz daha iyi yardımcı olunabilir.

• Beğen
Tepkiler: Burgony ve Jacobox
Çok bilinen bir model değil Geroninin wolf serisi
(link)
bu bisiklet

@Burgony Hocam gözükmüyor , ama ruble 7 liyse acera'nın uyma ihtimali yüksek.Ya da ucuz olsun dersen eski 7/8 Altuslarada bakabilirsin.Kadro kulağı uyumu vb. bilmiyorum ama muhtemelen sorun çıkmaz.

• Beğen
shmano vites modelleri şoyle sıralanır
tourney
altus
acera
aivio
deore
slx
xt
xtr
ilk olarak ne amaçla kullanacağına dikkat etmelisin mtb süüyorsan deoreden aşşağı kulanmamalısın hafif arazi için deore veya alivio kullaabilisin
şehir bisikletin varsa en uygunu aliviodur daha ucuz takılmak isteyenler daha altınıda kullanabilir

diğer önemli bir konu ruble sayınız ve arttırıcınızın kapasiteside önemli arttırıcnın kapasitesinden ve ruble sayınızdan fazla kapasiteli vitesleri kullanabilirsiniz

• Beğen
Merhaba, Xt 780 serisi arka aktarıcıyı 9'lu sistemde kullanabilirmiyim.?
Bilgisi veya tecrübesi olanlarden yardım rica ediyorum.
Kolay gelsin..

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
@Spartiat zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Bazı forumlarda kullanılabilir diye ibareler olduğu için kafam karışmıştı.
Saygılar..

Son düzenleme:
@Spartiat zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Bu sayfayı okumuştum.Bazı forumlarda kullanılabilir diye ibareler olduğu için kafam karışmıştı.
Saygılar..

O forumlarda ne şekilde kullanılabildiğinden bahsedildiğini bilmiyorum tabii ama indekssiz / sürtünmeli (friction) kolla kullanılabilir. ((link))

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Geri