Scudo Sports

Arka bagaj önerisi?

BurakLEE

Daimi Üye
Tepki
104
İsim
Burak
Bisiklet
Giant
arkadaşlar hangisi daha kullanışlıdır? 1 numarada bagaj üstünde yaylı telde mevcut sanırım. diğerinde yok. ayrıca birincisi göbeğe ikincisi arka demirlere montajlanıyor.. hangisi kullanışlıdır? ilkinde sıkıştırma teli olması poşet vs şehir içinde taşımaya daha pratik sanki. daha çok şehir içi ve kısa turlarda lazım. çarşıya elimde poşet vs ile gidilmiyor. yada ön sepet mi alsam tak çıkart?

135 tl

1-1606058531095.png

2-99 tl
1606058547514.png

1606058671024.png

ön sepetmi yoksa?

1606059009889.png

Scudo
Ne için kullanacaksınız

şehir içinde ıvır zıvır taşımak için..

şu nasıl : (link)

1606058917956.png
ön sepetmi alsam tak çıkart yoksa?

On sepet bence daha mantıklı bişeyler taşimak için ama bence

Sele borusuna bağlanan o Çin malı 100 liralıklar,sele borusu kelepçesinin oradaki kaynak yerinden kırılıyor zamanla.
Tecrübe ile sabit :)

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
öne tak çıkart sepet biraz dayanıksız geldi, son attıgım zozo göbek bağlantılı nasıl

şehir içinde ıvır zıvır taşımak için..

şu nasıl : (link)

247917 dosyayı görüntüle
ön sepetmi alsam tak çıkart yoksa?

Ben bu bagajı dükkanda incelemiştim pek sağlam gelmemişti. Aynı fiyatlarda XLC CL 540 kullanıyorum daha sağlam ve kullanışlı. İşinizi görecektir. Satıcıyı bilmiyorum örnek olsun diye bu linki ekledim.

(link)

@er ai'nin yaptığı öneriye ek olarak şunu da tavsiye ederim:
(link)
Kullandığım bagaj bu. Gerçekten çok sağlam ve kullanışlı. Şehir içi kullanım dışında ileride daha uzun turlar da yapmak isterseniz o iş için de çok uygun.

1 ve 2 numaralı iki seleyi de uzun turlarda kullandım.
2. Sele kullanışlı fakat uzun vadede kadro ve sele borusuna zarar veriyor( yükün miktarına bağlı olarak tabi 18 kg civarında yük vardı )
1. Seleyi (zozo bilmem ne idi) başka bir turumda yukarıdaki sebeplerden dolayı aldım. İkinci gününde saplama vidalarından kırıldı (17 kg yük vardı) ve kırık vidalar hala kadro içinde çıkartamadım.

Benim tavsiyem ucuz bagajlardan kaçın. Sürekli kırıldı mı kirilacak mi bisiklete zarar verecek mi düşüncelerine maruz kalmak inan fazladan vereceğin 100-200 liradan çok daha rahatsız edici.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Geri