Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arka bagaj ve heybe almak istiyorum sizce hangisi?

bibisiklet

Daimi Üye
Tepki
394
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar, haziran ayında yapacağım 300- 400 kmlik tur için uygun fiyatlı arka bagaj ve heybe arayışındayım. Benim aklımda olan bunlar;
(link)

(link)
Heybe; (iki tane) (link)

Sizin de aklınızda uygun fiyatlı olan ya da yukarıda ki iki bagajdan birini kullanan varsa önerilerini bekliyorum.

Scudo
bagaj için iyi fiyat diyebilirim. çantayı da biliyorum tak çıkar kolaylığı var kısa turlarda kullanışlı ama uzun turlarda çok ağır yük taşımaz (bence)

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@onur_özkan peki 100 lirayı geçmeyecek bir çanta var mıdır uzun turlarda beni idare edecek.

(link)

Bu heybe nasıldır diğerine göre?

@kadir özal Hocam sizin verdiğiniz linkteki çanta geçenlerde decathlonda indirimdeydi 20 TL civarı.Sanırım indirimden çıkmış. Bu arada altta linkteki çantaya da bakın derim.Bisikletçide de görmüştüm fiyatı uygun ve kullanışlı.

(link)

• Beğen
@kadir özal

Sizin verdiğiniz linkteki 19 L, benim size önerdiğim 20 L :)

Havale ile 90 TL olan modeli de var 55L

• Beğen
@unlike81 2 çantanın toplamı 20 değil mi? Anlamadığım için soruyorum yanlış anlamayın. Diğeri teki 19 L iki tane alıcam ondan alırsam.

@kadir özal 2 çantanın toplamı 20 L dir.Siz keşke daha önce baksaydınız decathlona ikisini 45 TL 'ye alırdınız.İndirimdeydi.Sağlık olsun.

• Beğen
Kalite olarak decathlon'u beğenen bir insanım fakat uzun ömürlü ve beni fazla memnun etsin istiyorsanız başka marka modelleri yönelmenizi tavsiye ederim ama günlük kullanımda kesinlikle iş görecektir.

Yerli,kendi üretimleri kaliteli çantalar için. ;) (link)

ben de bu ikisi arasında kaldım var mı fikri olan
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: ceyhun demirel
(link) bundan alabilirsiniz. 2. eli bende var. istersen daha ucuza sana satabilirim

Merhaba. Karar verip aldınız mı? (link)
Ben de bu modeli inceliyorum. 24Lt. Ufak kalıcak gibi geldi.

(link)
ben bunu aldım gerçekten sitede göründüğünden çok daha kaliteli hoşuma gitti

SemÇanta'nın çantalarını beğeniyorum, bir bakın isterseniz :)

Semçanta'nın heybeleri kaliteli gibi fakat benim için biraz estetik yanı daha ağır basıyor. Semçanta bildiğin okul çantası 32 likler biraz hoşuma gitti onlarda hafif yukarda duruyor bu da üstüne malzeme koymamı engeller gibi. Konnix heybe güzelmiş benim gittidiyior'dan ücretsiz alma imkanım vardı, Atak bisiklet ile daha önce bi çok sefer alışveriş olduğu için konnix 55 litre heybe aldım. Şuan için memnunum resimdeki ürün çırt bant ile bağlanıyordu ama gelen ürün kancalı, daha güzel. Ayrıyetten 3 parçayı da ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz. Üst çanta sırt çantası olabiliyor ve Arpenaz 2+ çadırımı, uyku tulumumu ve matı alıyor.

Geri