Bu sene Ilumenox marka iki adet ön far ve arka flaşör kullanıyorum;gayet memnunum;arazi dönüşlerinde ve şehiriçi gezilerimde beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadılar.
Bende ilumenox kullaniyorum simdiye kadar bir sikinti yasamadim. Eger sehirlerarasi yollara cok cikmiyorsaniz idare etcek birsey isinizi gorur sonucta genelde sehir icindeki yollar aydinlik sayilir. Biraz dikkat cekmelerini saglasak yeter. Ama butce ayirabiliyorsaniz kaliteli birsey almanizi oneririm tabi ki. İlumenox a alternetif olarak kuru kafa seklinde olan arka lambalarida oneririm ufak ampullere ragmen gorunurlugu son derece iyi.
birazda kullanım yerine göre değişir E-5 kullanacaksan arabalar hızlı gittiği için çok önceden fark etmeleri lazım ama şehir içinde kullanacaksan çok uzaktan fark etmeleri gerekmiyor. ucuz bir şey işini görür diye düşünüyorum
aslında kullanım alanım değişken bazen şehir içi 1-2 şeritli yollarda bazen ise kalabalık konya yolu, eskişehir yolu gibi şehirler arası min 3 şeritli hızlı akan yollarda kullanıyorum.
önerdiğiniz kuru kafa şeklinde olanlara inyernette baktığımda 16-20tl civarı fiyatları var. 4-5tl lik olanlarda sanırım pil ömürleri ve fark edilirlik bakımından pek kullanışlı dğeiller.
aralık ayında real süpermarketten 5 tl'ye lamba almıştım. üç farklı biçimde yanıyor. pilleri hala bitmedi. çok pahalı birşeye gerek yok. ama daha iyi birşey istersen decatlon'da yaklaşık 12-13 liraya satılanlar var. hem öne hem de arkaya takılabiliyor. fazla para verme.
Bahsettigin 15 tl civari olanlar topeak marka. Kullanmadigim icin birsey diyemem ama bu verdigim linktekini kullanan arkadaslarim var ve gercekten guzeller. Kadro renginle ayni renk olanini alirsan sanki kadronun bir parcasi gibi gorunuyor
kuru kafalara 13euro gibi bir rakam vermek istemiyorum, açıkcası pek fiyat performansı yüksek gibi durmuyorlar. ama bahsettiğiniz arka lamba 35tl, bir sefer alıp uzun süre kullanmak için daha ii gibi..
walla ben bısıkletcıden normal bı lamba almıstım 15 lıraya cok memnunum 3 farklı modda yanıyor ve pıllerıde 4 aydır hıc azalmadı. ama sımdı sunu alacagım. hem ucuz hemde guzel kullanan tanıdıklarım var cok ama cok memnunlar vede cok uzaktan bıle farkedılıyorlar.
(link)
5.40 $ kargo ıcınde urunun gelıp gelmemesı konusunda hıc bır suphen olmasın. eger 15-20 gun kadar beklerım dıyorsan bence al. ben sıparısını verdım beklıyorum ayrıca bu sıteden temmuzun son haftası 105 $'lık alısverıs yaptım dun urunler elıme ulastı hıc bır sorun yok...
valla ben sigma nın lambasını aldım 30 tlye 3 mod u var.üzerinde şarj lambası var(pili azaldığında yanıp sönüyo)çok memnunum.alet bu bakmak isterseniz:
Verdiğim adresteki ürünü 1,5 hafta önce satın aldım ve dün elime ulaştı, fiyatı 5$ civarında. Çok kaliteli bir malzemeye sahip olmasa da aynı işlevi fazlasıyla görüyor.
şahsen ön ve arka lambaya 30-40 TL verme taraftarı değilim.
Uzun bi süredir bende ışıklandırma bakıyorum ve hala araştırma aşamasındayım.Alper'in bu konuyu açması iyi olmuş
@Tan Yücel
Usb den şarj olması gerçekten iyiymiş.Fotoğrafını ve mümkünse linkini paylaşırsanız fikir edinmek açısından iyi olur Teşekkürler.
Son olarak; (link)
linkteki ürün fena değil gibi geldi bana.Özellikle ön farı iyi duruyo.Buna da bi bak derim.Bunu bende alabilirim ve almak isteyen arkadaşlar olursa kargo ücretini paylaşabiliriz
Bugün satıcıda bu başlıkta bahsedilen tüm arka ışıkları denedim.aşağıdaki linkte verilen arka ışıklandırma en kuvvetlisi.birdefa gözlerinizle bakınca geri gözünüzün toplanması 5 dakika alıyor.aşağıda linkini veriyorum.biraz tuzlu ama fark edilmek için tek geçerim.