Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arka ve ön göbek bakımı için gerekenler

@ElcaSeJawS Resimleri bakın aşağılarda Store No : 233959 numaralı yazan resimdeki 2 alet ile rublenizi söküp takabilirsiniz. (link) Linkteki anahtardan iki adet alarak 15 ve 17 numaraları ile göbeğinizin söküm ve takımını halledebilirsiniz.

Scudo
@Uğur Sabuncu O zaman soyle dusunuyorum rublenın 7 8 yada 11 li olması farketmiyor onemli olan o parca hepsine uyuyor ? Yanlıs dusunmuyorum dimi geriye kalan secimde malzeme kalitesi.

Sundan 2 tane (link)

sundan da 1 tane (link)

2 sindende 1 adet olması yeterli.
Ruble dısında göbeği sökerim derseniz 15 ve 17 anahtara ihtiyacınız var.

@Uğur Sabuncu (link) sundan ıkı tane alım dıyorum ama 13 14 15 16 siz 17 dediniz durdum bir an :D

@ElcaSeJawS Ek olarak centerlock sıkılırken normalde 40 Nm tork anahtarı ile sıkılması gerekiyor o yüzden sıkabildiğiniz kadar sert sıkın...

Bizim bisikletcilere baktım da herkes 15 17 satıyor demek 15 17 lazım ben biraz daha arastirim tesekkürler yorumlarınız icin.@Anonim @Uğur Sabuncu

Benim arka teker somunlu onu ön teker gibi mandallı (hani selelerdeki gibi) olmaz mı acaba

@Taxonera Arka göbeği değiştirmeniz lazım.
yada ucuzundan jant bulabilirseniz iyi olur ( lastik değişiminde kolaylık oluyor )

15 anahtar almak daha maliyetsiz

Merhabalar.Yol bisikletimin ön göbek bakımını yapıcam ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Elimde po nun kauçuklu gres yağı var.

Merhabalar, Carraro big 929 2015 model bisikletime yurt dışından ön arka jant göbeği almak istiyorum ancak hali hazırda bisikletin üzerinde bulunan göbeklerin uzunluğunu bilmiyorum. Herhangi bir göbek alınsa uyarmı, yoksa uzunlukların bilinmesi mi gerekir?

Merhaba benim bisikletimin arka mili kırılmış ve bisikletçi kırılan mailin yerine anahtarla açılıp sökülen mili takmış benim kırılan milim kol ile açılıyordu bir problem olurmu

S

Son düzenleme:
Geri