Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaşlar, bisikleti bırakmak istiyorum

Scudo
ben de bi kez evlenmiştim. sonra boşandım. bir daha da evlenmedim. iyi ki evlenmemişim. bir ara bisikleti bıraktım ama beceremedim, geri döndüm bisiklete. yani ne bileyim. kararsız kalmaktansa, bisikleti bırakın. bir miktar, yürüyün koşun, otobüse binin. baktınız mutlusunuz almazsınız bisiklet. bu kadar basit. aman bırakma demem, haklısın bırak da diyemem. deneyip göreceğiniz bir durumdan bahsediyorsunuz ve bunu yapmanız çok kolay.

cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak istiyorum deseydiniz, düşün taşın, eksileri şu artıları bu olabilir diye beyin fırtınası estirirdik. geri dönüşü olmayabilir bir mesele değil sizinkisi.

Bence buradaki kilidi Aikido ve koleksiyon çözer. Naçizane fikrim; aikidoda yedinci "dan"a yükselirseniz biraz popüler olup pul koleksiyonunuzda yapacağınız akıllı yatırımlarla 10bin bütçenizi doğrultur, 3,5 seneyi 2,2 seneye indirebilir, yeni bisikletlerinizi selesiz alıp diğer iki bisikletle ortak kullanarak (dördüne aynı anda binemeyeceğinize göre bu işe yarar) kalan 0,2 seneyi de düşüp 2 senede kotarırsınız bu işi. Ondan sonra koşuyor musunuz, oturuyor musunuz, zıplıyor musunuz size kalmış...
Ne demiş düşünür, önemli olan cevaplar değil, sorulardır. Yoksa ben mi uydurdum bunu?
Tatlıya ihtiyacım var. Şekerim düştü...

Dalga geçiyormuş, ben de ciddi ciddi cevapladım. Umarım tır çarpar size :D

Arkadaş ne geyik yaptık be! İyi geldi. Ölü toprağı kalktı üstümüzden.

@mehmetsunu

Mehmet bey,

Dilerim forumdaşlar size karar vermenizde yardımcı olurlar. Ben ise varsa heybenize talibim. Hayır yapmış olursunuz inanın :))
sizi kargo yapmakla da yormam, kayseri'ye gelir teslim alırım. hatta bir kez daha pedallarsınız :)

Henüz bisikletim yok.Bende Almanya'ya gidip canyon yol bisikleti kadro seti alacağım.Böylece bir salcano bisiklet parası yapıyor.Ama gelince grupset ve jant seti almam lazım.E zaten öbür yıl hafifleteceğim.1 yıllığına grupset verebilir misiniz :) ? Yaşım 15.Ailemden o kadar çıkıyor.Kargo benden.

Not: Ciddiyim.

Geri