Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaşlar Bu Bisiklet Nasıl?

kardeş salcano bianchi felan bakıyorsan zaten kaç tl verirsen ver paranı çöpe atmış olursun

Scudo
@T.R.E.K Niye çöpe attığını açıklar mısın rica etsem ?

@hlksnrr
:)
ben size bir kaç marka söyleyeyim araştırın, birde hollanda dan 150 dolara a aliminyum hidrolik fren ve arka amasörü ( hava lı amasör ) türkiyede sırf 300 dolar , bisikletin öbür özelliklerinide söylicektim ama bisklet yanımda deil şu marka lara bi göz atın

-canyon
-cube ams
-TREK

@T.R.E.K
Hollandada 650€'ya fully olarak havali amortisörlü canyon, trek ve cube ams. Nerdeymis ol bolluk, yada 2005 model, tutar dali kalmamis bisikletlermi bunlar?
Ayrica hollandada dolar degil euro geciyor.;)

@Murat Cömez yanlışı düzeltiğin için saol

biskletin anvatanı hollanda ve almanyada sen bunları bolluk olarak mı görüyosun ?

arkadaşlar @T.R.E.K troll sanırım, çok da şey etmeyin.

@T.R.E.K Başlangıç bisikleti arayan adama Canyon,Trek önermek tam anlamıyla saçmalamak.Burada 700-800 lira bütçe ile bisiklete başlamak isteyen öğrenciye hangi zeka Trek,Canyon önerecek diye merak ederdim, siz öneriyormuşsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@T.R.E.K
Önelikle daha beraber ayni okulda ayni sinifi paylasmadigimiz icin siz lutfen. Ayrica almanyayi bence sizden daha iyi bildigim ve tanidigim icin nerede o bolluk diye yazdim.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
2. el bisikletlerini çok rahat o fiyatlarda bulabilirsiniz ama neyse siz bildiğiniz gibi yapın size tavsiye verende kabahat

Geri