Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaşlar Zayıflıyorum Aklımda Sorular Var.

Aldora Road Team

Daimi Üye
Tepki
140
İsim
Üzeyir Sağlık
Bisiklet
Carraro
Merhaba ağabeyler ben izmitte oturuyorum 1.83 boyunda 15 yaşındayım ve 100 kilo geliyorum açıkcası bu fazla kilolar beni çok rahatsiz ediyor önceden böyle bir şey yoktu kafama takmıyordum fakat bir kız arkadaşım bana şişman espirisi yapınca kafama koydum 4 gündür bir şey yemedim su içiyorum bol bol bisiklet sürüyorum günde 2 öğün antrenman yapıyorum 20 km bisiklet sürüyorum git gel 40 oluyor midesiz bir adam oldum ciddiyim eskiden ruhsal sıkıntılarım oluyordu bayılıyordum v.s kötü düşüncelerim kalktı artık sanki sağlıklı hayatın doruklarındayım şuan evde tartı olmadığı için tartılamıyorum ama gerçekten zayıflamayı kafama taktım bana yardımcı olurmusunuz. Bir şey yeyin falan demeyin bir tek haşlanmış patates yiyebiliyorum oda tıkıyor :D gerçekten midesiz bir adam oldum su bile fazal geliyor

Scudo
yakında mineral ve vitamin eksikliğinde ciddi hastalıklar geçirisin bence çok kasma tavsiye için fln hastanede doktorlar verir yakında tavsiyeleri sana

bu arada 110 kilodan 80 kiloya düştüm yaptığın işin çocuk oyuncağı olmadığını söylememe gerek bile yok.
zayıflamak istiyosan yiyeceksin ama ne yediiğini bilerek yiyeceksin

@yasin çalış
yaptığım şey mi kötü ağabey 14 yaşındayım ne yapiyim bende zayıflamak istiyorum yahu gerçekten hayata küsmekmi daha iyi önce kızmaktansa bana biraz bilgi verseniz?

17 yaş üstü bakıyorlar denedim bende kendi çabamla deniyorum şuan gidişatımı beyendim bişi yiyemiyorum dediysem ekmeği yağı tuzu hayatımdan kopardım yani öyle bişi yemiyorum hep haşlama türü şeyler günde yarım yada bir kilo veriyorum bu sağlıksız evet ama kilo vermek istiyorum ben.

kardeşim kilo ver ama ilk önce kendine bi program yap günlük yaktığın kalori miktarını hesapla ve bunun sadece 500 kalori altını ye günde 1 kg demek 7000kalori demek
yaptığın çok çok çok yanlış

Hayattan soğudum yemin ediyorum abi ya ne yapiyim :S

şimdi konu zayıflamak, kilo vermek, güzel şeyler fakat bunu yaparken de yağ değil kas verirseniz toparlaması zor olur, diyetisyene gidip te tavsiyelere uymak en iyi yol ;)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Bisikletin dışında sürekli aktiviteler yapıyorum hiç şınav çekemeyen ben bile artık şınav çekiyorum yani abartılı bir görüntüm olduğumuda sanmıyorum ama vermek istiyorum

Vitamin ve minerallari eksik etme karbonhidrat yagi uzak tut bol su ve yesilcay ic

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bana ver fazlalıkların 7-8 kilo bende almaya çalışıyorum dunyanın şeyini yiyorum yinede alamıyorum biraz bunyeyle alakalı :)
Kilo vermeye gelince hiç kilolu olmadım nasıl verilir bilmiyorum :D

Normal yemene devam et, vitamin mineral eksikliği olur yasin abi doğru demiş.

Yarım saat kardiyo yap sonra antrenmanını yap. Bisiklete binmektense bölgesel çalış yani 1 set karın sonra göğüs sonra bacak gibi.

Asla cips gibi yiyecekler yeme bunlar bol yağlıdır direk vücüda yağ olarak geçer.

Çok kafana takma kızlar senle dalga geçerse sen de onlarla uğraş 15 yaşındasın bende 16 bu yaşta kızlar biz erkekler yuzunden biraz kendini buyuk gorur :) ben erkek lisesine gectim kurtuldum :D

@Onur Gunes

Bende de kilo eksikliği vardı kendim araştırdığım kadarıyla programlar yaptım iki haftada 4 kilo aldım ve bunları karın kası yaparak ordaki yağı eriterek yaptım .

Özelden yardım edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Kardeşim , öncelikle sakin ol.. kilo vermek kolay ama bunu yaparken sağlığından olma sakın.. vereceğin kiloları sistemli bir şekilde vermen gerek. Atıyorum hafta da 1 kilo, 2 hafta da 1 kilo.. şuan kilo fazlan olduğu için çabuk yakabilirsin fazlalıklarını ama 1 ay sonra çok zor vericeksin. o yüzden vücudunu adapte et kilo vermeye.

sporunu yap , ama kesinlikle sağlam beslen.. protein ağırlıklı beslen..

Hamur işi , ekmek , makarna, pilav ve patates yeme. çok yağlı yiyecekler yeme. şekeri söylemiyorum bile..

daha çok et ye, beyaz ya da kırmızı et fark etmez. sebzeni ye. kahvaltıda yumurtanı ye. ara öğünlerde meyve ye, kuruyemiş ye. vs vs vs..

En iyisi sen bi diyetisyene git:rolleyes:

@Osman Selman
Yahu abi aslında diyete başladım sporumu yapıcam inşallah teşekkürler hayata tekrar sıkılcam inşallah

ah kardeşim basmışsın benim yarama , bende 19 yaşımda bir kaç ayda 25 kilo almıştım 75 lere çıkmıştım bir anda bende dert edip senin gibi sağlıksız kendi diyetimle bir şey yemeden bol kola, yoğurt ve sigara ile (Düzenli sigara ya başlamam kilodan dolayı oldu )10 kilo verip 65 e düşerek normaldi benim için 168 boy için ama sonra ne oldu mide rahatsızlığı nüksetti bende sağlığımı kaybettim midem şimdi o kadar hassas ki ne yesem dokunuyor , sonra ne oldu nişanlandım ve sigarayı bıraktım akabinde evlendim sonuç 89 kiloydum 3 ay öncesine kadar diyetisyene gittim ayda 2 kilo veriyorum ama doktorun demesine göre diğer hastaları 6 kilo veriyormuş bu bünye meselesi, bisiklet aldım belki katkısı olur dedim onada hava koşullarından dolayı başlayamadım düzenli olarak , sana dönecek olursam daha yaşın çok genç bunları bu kadar dert etme kafana şu an yaşın itibarı ile etkileniyorsun , diyetisyenden önce yanlış anlama ama psikiyatri daha önemli bu çağlarda , diyet olayına daha sonrada girersin ilerde daha çok vaktin olacak kilo vermekle uğraşmak için önce kendin le barış kilonu kabullen (ki yanlış okumadıysam boyuna göre kilon çok abartı değil) yok illam abi benim kilo vermme şart diyorsanda öncelikle bir diyetisyene git o istemezse sen yaptır
1- Kan şekeri
2-Glukoz değeri bu ikisi ile kan şekeri direncini hesapla internette hesabı var kan şekeri oranın 2.4 ün üzerinde iseki bence üzerinde ayrıca birde dahiliyeciye görünmeni isteyebilir diyetisyen yoksa kendi kendini yersin bir süre sonra aynı şeyleriyapmane rağmen kilo veremiyecen ,
Diyetisyen çare olmazsa , İnternet ten bakıp yapabileceğin Ağır bir diyet var ağır diyorum uygulaması çok zor hakkında spekülatif yorumlarda var , namı diğer DUKAN amca diyeti tavsiye etmem çabuk hızlı kilo veriyon ama 1 yıl lık zaman dilimi var tam uygulamazsan verdiğinden fazlasını geri alırsın
ama sen gel genede beni dinle normal beslen sadece cips , kola gibi ıvır zıvırı hayatından çıkar, bol bol spor yap ama oksijenli spor öle spor salonlarına falan takılma bisiklet sür, ormanda koşu yap, mekik ve şınav çek , kaslarını güçlendir sonuç için sabret istediğine kesin ulaşırsın yaşın genç metobolizman bizlere göre daha iyi durumda :in:

@Uzeyir Sağlık

Patates yeme. Patateste çok fazla şeker var. Tıkamasının sebebi de fazla şeker olması. Şeker biliyorsun hemen yağa dönüşüyor.

Karatay diyeti kitabından satın al. Orada yenmemesi gerekenler yazılı. O kitabı annene ver okusun ve sana oradakilere göre yemek yapsın.

Merhaba

Tekrar ediyorum burası bir bisiklet forumu burada profesyonel bir bilgiye ulasamazsin yarın ilk iş Diyetisyene gitmek olmali.

Dipnot: bilgi veren arkadaslara herhangi kötü şey demiyorum herkes yardım ediyor ama diyetisyen de bir kas yağ ölçümü ile başlar bu iş size bir örnek Naim Süleyman tartiya çıksın tartilsin boy ve kg söylesin obeziteden hastaneye kaldırılır ama kas ve yağ ölçümü sonucu vücudun kas kutlesini olduğunu söylemekte yarar var.

Sevgilerimle

Kardeşim 2 ayda düzenli beslenerek 15 kg verdim,hiç bişey yemeden zayıflayamazsın sağlığından olursun.Bende İzmitteyim faceden ekle yardımcı olurum sana.a

@Uzeyir Sağlık
Peki herkeze teşekkürler.

Geri