Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkeolojide şok devrim: "8000 Yıllık piramitte rak şok maşa bulundu"

Firavun Tutamkamon' un kaynının mezar odasında rak şok zeytinyağlı maşa bulundu

giriş bile acaip yahu,,:komik::komik::komik::komik::harika::harika::harika::harika::harika:

Scudo
@appendix
:D ehehe

Konu hortlamış gibi bir his var içimde...:islik::hihi:

Bu yazıdan rokşox hakkında şöyle bir şüphe oluştu kafamda:

Aslında rokşox, x galaksisinde yaşayan uzaylılar tarafından, kraterlerde downhill yapmak için kurulan bir maşa markasıdır. Teknolojileri iyi olan bu uzaylılar, başka gezegenlere, hatta galaksilere açılmışlardır. Bu bölgelerde ticaret yapmışlardır.

Ve... sıra dünyadadır. Uzaylılar dünyaya iniş yaparken, araçları büyük olduğundan bakmışlar mısırın çölleri büyük, demişler '' Bizim ekip, lütfen sıkı tutunun, bebelere dikkat, iniyokk.'' (kaptan yarı Angaralı). Neyse, bu uzaylı arkadaşlar tabi indikleri yeri bilmiyolar, inişte bunların makina heryeri tozutmuş, göz gözü görmüyor. İnmişler makinadan, tabi o zamanlar tahttaki firavun Tutamkamon, askerler bunların karşısındalar. Tutamkamon demiş (kendi dillerinde)'' Nerden geliyonuz, kimsiniz.''. Uzaylılar far görmüş tilki gibi bakıyo bunlara. Şansa bak, askerlerden ikisi de Türk. Bizim Türkler '' la bunlar kim böyle, tipe bak. Lannn, bunlar insan mı ?'' . Kaptan anladı bunların Türk olduğunu, kendi de yarı Angaralı. Kaptan '' Vay gardaşlarım'' diye bizim askerlere doğru geliyor. Herkes şaşkın. ''Sen bizim dili nerden biliyon'' diye sormuş tabi bizimkiler. Kaptan ''yav olum benim ana tarafı Angaralı işte biraz biliyoz'' diye cevap vermiş.

Ondan sonra demişler '' Firavun Tutamkamon'un söylediğini askerler kaptana, kaptan da uzaylılara çevirsin.'' . Böyle böyle uzaylılarla Mısır anlaşmaya varmış (ancak yazılı bi antlaşma sanmayın haa, ilk yazılı antlaşmayı yine Mısırlılar yaptı ama mö. 13 yy. da). Sonra bu antlaşmanın hediyesi olarak uzaylılar, zeytinyağlı maşayı Tutamkamon'a vermişler. Ancak Tutamkamon kendine yaptırdığı altın yollarda yol bisikleti sürmeyi seviyormuş. O da dağcı kaynına hediye etmiş. Tutamkamon'un kaynı da '' Bu maşayı benle beraber piramite, yanıma koyun. O bana dünya dışından gelen, Tutamkamon'un hediyesi'' diyerek duygusal bir vasiyette bulunmuş.

@dodurgalı_06
SASGWYSJWI YWW HSHSU :D ahahah

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Kessin mariokaldato abi bu bakmadan 4. sayfaya basıyorum basıyorum evet basıyor mükemmel bir konu @mariokaldato ahahaha

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
  • Beğen
Tepkiler: Themaner
@mariokaldato

16 sene bayat danotte yemediysek de, 10 senedir bayat bim mısır gevreğine dost süt dökerek yedik ( yeğen). Kendimi Ramiz Dayı gibi hissettim. :D

@mariokaldato Abi neden önce bizi heyecanlandırıp sonra heyecanımızı yerden yere vuruyorsun ki ? :(( Ne güzel tam da herkese anlatmaliyim bu keşfi diyerekten heyecanım şiy ettiydi :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato hocam sayende ne zaman bi mağazada ya da yolda kallavi dağ bisikletleri görsem bi gülme tutuyo amortisörlere bakınca:D

Ehehe eyvallah

@dodurgalı_06 durumun sakat abi ahahah

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@srtkmc tabi ki 5 kiloluk zoom maşa kardes. O agirligina ragmen gidim esnememeside ayri bi handikap tabi :D bu arada mesaji yeni gordum kusura kalma bildirim gormedim

• Beğen
Tepkiler: srtkmc
@V3DAT
Sen yaşiyon mu la tamam ekipi topla abdulhey :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Geri