Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
@Kenan Garibov kardeşim. Şu an belli değil varsa gelecek ortak bir şey belirleriz. Yoksa ben bir çıkıyorum bakıyorum kendimi Tayakadın, Balaban, Terkos, Karaburun dans ederken buluyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@ÇaNakkaLeRuHu
Müdür işin title kısmı. Bizimde gönlümüz zengin ama olmuyor. Sen patron adamsın. Ben müdür olmuşum nafile. Hafta içi gündüz falan geziyorsun, gıpta ediyorum, yazın uzun tur içinde gıpta etmemek elde değil. Yarın çalışıyoruz, onun yerine 2 cumartesi çalışmayacağız. İlk cumartesi bu hafta olacak. Bir yerlere uzun turlasak mı? Mesela karaburun tarafına. Hava güzel olursa, birde suya gireriz.

@ÇaNakkaLeRuHu
Nerede buluşacağız, nereden gideceğiz. Ben hadımköy tarafından çıkarım, bir yerde buluşuruz, şamlar üzerinden gelmektense, hadımköy üzerinden bana daha iyi uyar. Sabah 6.30 gibi çıkar mıyız? Uyar mı?

@Kenan Garibov @Hayrettin. Bana uyar her türlü. Yalnız hadımköy üzerinden derken mecbur gene Arnavutköy tarafından geleceksin yine. Arnavutköy merkezde buluşuruz İnşaallah ALLAH(C.C.)'tan bir mani gelmez ise.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
bizim burdan da karaburuna geçiyorlar ama nasıl geçiyorlar. Arnavutköy çok yokuşlu gözüm tutmuyor. Dur ben rota atayım.

@soneryen

Sen biliyorsun zaten rotanı kendine göre ayarla ben gelirim sana uygun yere. Arnavutköy merkez düşün beni, çiz bir rota.

• Beğen
(link)
bu şekilde oldu mu bilmiyorum ama bi bakın bakalım olacak mı

@ÇaNakkaLeRuHu
Cumartesi yani. Hafta ortasi benim de imkanım olmuyor iş yüzünden.

bu güzergah bana çok uygunda o açıdan. Çünkü benim eve yakın geçiyor. Eğer ben arnavutköye geçersem sıkıntı oluyor. Bir yerde buluşmak gerek.

Bide bu şekilde bir rota var. Hangisi uygun bilmiyorum. (link)

@soneryen

Ben Tayakadında beklerim benim burdan 15 dakka :)

@soneryen

Nerden gelirsen gel Tayakadından geçeceksin sonuçta ben beklerim orman yolunda sizi. Saati söyleyin.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Öyle de çok az yolumuz kalıyor birlikte pedallamaya. En kötü arnavutköye gelirim, yada buradan pedallayacak bir arkadaş bulursam tayakadın'da buluşuruz.

@ÇaNakkaLeRuHu
Haritada hastane yazan yer varya, onun ilerisi, mavi ile işaretledim

Resimde arnavutköy'den mavi ile işaretlediğim yer seni zorlar mı? Tam olarak orası neresi anlayamadım ama ben mavi ile çizdim.

(link)

Bakayım...

@soneryen

Attığın güzergaha göre ben dursunköye geleceğim o zaman.

Kesişme noktası aşağıda...

(link)

• Beğen
Geri