Scudo Sports

İnceleme Arpenaz 10 sırt çantası Decathlon

An itibariyle bende sipariş geçtim. Kaçmaz diyorum. F/P ürünü. :harika:
Resimde de görüldüğü gibi gayet şık duruyor.
http://www.decathlon.com.tr/media/833/8331381/hd_d44f0b6eec884e8ca684113275175c27.jpg

Scudo
Bende Decathlon'un linkte verdiğim çantasından kullanıyorum.Çok memnunum.

Avantajları:Özellikle boş olduğu zaman katlanabilmesi.Hacmi 14 LT,renk seçeneği çok fazla ve sadece 55 gr.

Dezavantajları Ekstra küçük cebi yok,sırtta taşınmadığı zaman omuz askıları dışında tutacak yeri yok,sırt kısmında herhangi bir desteği yok, su geçirmezlik performansı yüksek değil ve içine sivri bir şeyler konursa yırtılabilir.

(link)

Maddi imkanınız sınırlı ise çok iyi bir seçenek.
İmkanınız var ise de bu çok iyi bir seçenek:
(link)

Ben de dün aldım. Çok beğendim. Günü birlik turlar için ideal!1427577933440-918750105.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
bisikletde çanta kullananlar için en ideali bence bundan büyüğü takılmaz daha performan ve ter olaylarından dolayı

Bende alıcam şimdi canım çekti :D

Arkadaşlar birde 10yıl garantisi var :D İlginç!

çantamızla ilk performansımızı dün Sarıyer yolunda yaptık. evet su geçirme olayı sıkıntı ama işte gel gör ki 9,95 :) olsun o kadar.
içini bi naylonla kaplarsın çıkmadan önce, olay biter. Evet, naylon biraz ağırlığınızı arttıracak ;) ama karbon naylon kullanırsanız çok hafif olur bak o zaman :D

Çanta bugün elime ulaştı, - kaskın baştan inmemesi taraftarıyım bende ama bir yerlere gittiğimizde de çantamıza koyarsak fena olmaz- bende teyit etmiş oldum içine rahatlıkla sığıyor. Ayrıca görüntü ve hafiflik bakımından tam bir Fiyat / Performans ürünü. Çantaya birşeyler koyduğunuzda da sırtınıza herhangi rahatsızlık vermiyor. Ayrıca göğüsten de bağlayabilirsiniz, koldaki askıların ipini biraz açarsanız göğüsten de bağlayabilirsiniz. Tabi bu benim bulduğum bir yöntem, ilerki günlerde de resmini çeker paylaşırım.
Sözün özü kesinlikle kaçırmayın. Teşekkürler Decathlon, ayrıca birden fazla da alsam mı diye de düşünmüyor değilim. :)

Dosyalar

• IMG_2399.JPG
    IMG_2399.JPG
    103,4 KB · Okunma: 106
  • IMG_2400.JPG
    IMG_2400.JPG
    93,4 KB · Okunma: 115
Ben de dün geçtim siparişi merakla bekliyorum.Kask testi ve fotolar için ayrıca teşekkürler :)

Bu topik çok çanta sattırır :) benimki de yarın geliyor. @Hüseyin Külcüoğlu , renk siyah mı koyu füme mi olarak geçiyor. Ben siyah yok diye koyu füme söyledim ama siparişte black yazıyor.

Calistigim yerde patronuma gosterdim 5 tane siparis verdi:) hem kendine hemde kizina. Bende bir siyah birde turuncusunu alacagim. Birde normal seyahatlarim icinde 34 tl.olan bir canta var mavi o mukemmel. Ya bu cantalar mukemmel. Decathlon supersin sen. adamsin adam :)

Dayanamadım bir tane de kız arkadaşıma aldım pembesini. Biri bana dur desin tüm sülaleye alasım geliyor:tskler:... shopaholic ettin bizi decathlon

@Onur YCL

Abi çok affedersin cebimde 110 tl vardı ilk gittiğimde, 10 tl akbile bırakıp 10 adet Çanta aldım :D eşe dosta hediye ettim epey de makbule geçti öğrenci sevindirdim :)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Ben de bugün lacivertini aldım,gayet kullanışlı fakat benim kaskın %75i çantanın içine girebildi. [emoji1]

(link)

(link)

20150403_174906.jpg

Ben turuncusunu aldim. Kask + bisiklet kilidi ayni anda icine giriyor. Simdilik gayet guzel.

Geri