Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Artık ben de yol bisikletçisiyim :)

Scudo
@A.Aşkar

Aynen dağ bisikletiyle alışmışım yerde ne var ne yok bakmadan sürmeye bunda biraz dikkatli olmak gerekiyor teşekkürler. :D

@Tunakan Önen

@Resul Özbarlas

Teşekkürler. :) İnşallah Resul Bey.

Hayırlı olsun kardesim güle güle kullanmak nasip olsun.Bende güzel bir yol bisikleti düşünmekteyim bakınıyorum sadece ve kullanıcı yorumlarını takip ediyorum hayırlısı diyelim rengiyle durusuyla cok guzel maşallah.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Aldın sonunda :) Artık sıra bende bende Kadıköy İleri Bisikletten inşallah bir Cube Peloton alacağım.

Hayırlı olsun çok şık ve muazzam..

• Beğen
Hayırlı olsun sonunda aldın :) Artık sende yol bisikletçisi oldun :)

• Beğen
@Tolga Çelebi

Teşekkürler Cube candır inşallah bulabilirsin. ;)

@ayhan1

Aynen kardeşim teşekkürler. :D

@inancyavuz

Teşekkürler kardeşim. :)

İyi günlerde bolca pedal dilerim. Güzel görünüyor.

• Beğen
hayırlı olsun güle güle pedallaman dileğiyle.ufak bir tavsiye vereyim.vites fren kablolarının kadroya temas ettiği yerlerde alt tarafa elektrik bandı sarabilirsen kabloların kadroya boya kalkması iz vs vereceği zararları önlemiş olursun.ya da bunun için sünger gibi yuvarlak malzeme var kalbolara takılan.ebay vs sitelerde bulabilirsin.

tekrar hayırlı olsun renk uyumu çok güzel...

• Beğen
Tepkiler: A.Aşkar ve Berke
Bakmaya doyulmuyor bisiklete, sürmeye ise hiç doyulmaz eminim. Allah nazardan saklasın. Güle güle kullanın. Kaskınız yere değmesin inşallah. :)

• Beğen
@fatihaydın

@Harun Sayı

@AykutÇ.

Teşekkürler. :) Fatih bey öneri için ayrıca teşekkürler.

bisikleti bıraktığın yere gidip gidip bakasın gelir bir kaç gün :) toz kondurmazsın üstüne :) yeni bisiklet almanın verdiği heyecan peh peh :)

Sürdükce nasıl alıştığını anlat da ogrenelim nasıl bir şeymiş yol bisikletine alışmak :)

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

Vücut otomatik alışıyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Spd pedal mi kullanacaksin ? :)

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

@Murat KAHRAMAN

Teşekkürler. :)

@Aytuğ Şenoğlu

Hayır SPD kullanmak istemiyorum alışması zormuş onun düşe kalka öğreniyormuş herkes uğraşamam öyle normal pedal iyidir. :D

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Geri