teo53
Bisikleti seven doğa gezgini ?
- Tepki
- 388
- İsim
- Orçun
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Artık bıktık be ... olarak başlığı düzeltmek isterim müsadenizle.
Farkındamısınız bilmiyorum ama, insanların size olan öfkesinden şikayet ediyorsunuz. Ancak sizde sakin değilsiniz, bir öfke var nefret var lütfen yapmayın !
Hepimiz bıkmadık mı zaten insanların birbirlerine olan nefret dolu tavırlarına.
O size vurdu ...
Sizde ona vurdunuz...
Bakın çok basit bu olay yazması kadar eyleme dökülmesi bile basit.
Siz onu bıçakladınız
O da sizi ...
Bakın çok basit bu olayda yazması kadar eyleme dökülmesi bile basit.
Ya sonrası ?
O size bağırdı ...
Sizde biraz tebessümle sakin bir şekilde önce olayın ne olduğunu anlamaya çalıştınız sordunuz neye kızdığını.
Emin olun sizin bu yaklaşımınızdan sonra karşı tarafta bağırdığı için mahçup oluyor defalarca yaşadım
Deneyin lütfen başarılı olacaksınız. Size öfke kusana, siz çiçekle gidin birşey kaybetmeyeceksiniz göreceksiniz
Bizlere büyük sorumluluk düşüyor, bisiklet sporuyla ilgilenen insanlar olarak öncü olmamız gerekiyor daha saygılı, daha toplumu kucaklayıcı ve toplumun ahlaki değerlerine saygılı olarak yaşamalıyız.
İnsanoğlu her zaman kendince haklıdır, kolay kolay kimse kendi hatasını göremez. Önce kendimizle, sonra etrafımızla barışmalıyız kavga etmeden, örnek olarak.
Sevgiler
Farkındamısınız bilmiyorum ama, insanların size olan öfkesinden şikayet ediyorsunuz. Ancak sizde sakin değilsiniz, bir öfke var nefret var lütfen yapmayın !
Hepimiz bıkmadık mı zaten insanların birbirlerine olan nefret dolu tavırlarına.
O size vurdu ...
Sizde ona vurdunuz...
Bakın çok basit bu olay yazması kadar eyleme dökülmesi bile basit.
Siz onu bıçakladınız
O da sizi ...
Bakın çok basit bu olayda yazması kadar eyleme dökülmesi bile basit.
Ya sonrası ?
O size bağırdı ...
Sizde biraz tebessümle sakin bir şekilde önce olayın ne olduğunu anlamaya çalıştınız sordunuz neye kızdığını.
Emin olun sizin bu yaklaşımınızdan sonra karşı tarafta bağırdığı için mahçup oluyor defalarca yaşadım
Deneyin lütfen başarılı olacaksınız. Size öfke kusana, siz çiçekle gidin birşey kaybetmeyeceksiniz göreceksiniz
Bizlere büyük sorumluluk düşüyor, bisiklet sporuyla ilgilenen insanlar olarak öncü olmamız gerekiyor daha saygılı, daha toplumu kucaklayıcı ve toplumun ahlaki değerlerine saygılı olarak yaşamalıyız.
İnsanoğlu her zaman kendince haklıdır, kolay kolay kimse kendi hatasını göremez. Önce kendimizle, sonra etrafımızla barışmalıyız kavga etmeden, örnek olarak.
Sevgiler