Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Artık Decathlon'da enerji jeli var.

Decathlon enerji jeli kullandım bir süre evet bence işe yarıyor. Ancak tadı tek kelimeyle rezalet. GNC nin jelini kullanıyorum hem tat hemde marka olarak daha güvenilir buluyorum. Tabi fiyat olarak biraz tuzlu diğerlerine göre

Scudo
Kullaniyorum dechatlondan almistim bende ama o portakalli nedir ya deli gibi susatti beni :( cikolatali jel candir fanteziye gerek yok. Ayrica dechatlondan deneme amacli aldigim l carnitine, zero plus urunleride iyi is goruyor

NE GEREK VAR TÜRK USULÜ YÜYÜN YEMEĞİNİZİ VAY ARKEDEŞ JELMİŞ...... BIRAKIN BU İŞLERİ YİYİN KURUYU PİLAVI YETER :d

MUHAMMET ALİ BULUT kardeşim sana katılıyorum :):):):) 10 senedir bisiklet kullanıyorum doğal besinler yedikten sonra incir,kuru üzüm vesaire gerek yok başka zırvaya,,para tuzağı die düşünüorum..

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@Hasan Saylık

(link)

Çok daha etkili bir ürün, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.

@Hasan Saylık
Pazartesiye kadar bulamazsan haber et, alıp yollarım ben.

Arkadaşlar bir sporcu olarak söylüyorum dikkate alabilirsiniz!!!

Enerji jelleri yani karbonhidrat jelleridir. içlerinde hızlı sindirilebilen karbonhidrat vardır bunun hızlıca sindirilmesi kaslarınızdaki ve karaciğerdeki glikojen depolarınızı hızlıca doldurur ancak bu depolar 400 ila 500 gram karb içerir yani 1600-2000 kalori bunuda 2 saat bisiklete binerek kimse harcayamaz heleki bisiklet kullanmadan önce yemek yediyseniz. Mesela 4-6 saatlik bir antrenman yaparsanız dolaşma demiyorum antrenman yaparsanız bu zaman içerisinde tüketebilisiniz oda antrenman sonunda bitkin düşmemek ve recovery hızınızı arttırmak için. Bunun yerine haribo tüketebilirsiniz mesela 10 gr haribi 7 gram dextroz içerir ve bu hızlı sindirilen bir karbonhidrat türüdür ancak bu tarz ürünlerin tüketilmesi gereksiz yere yağlanmaya yol açar. bunlar profesyonel kullanım içindir ve gerçekte bunlara ihtiyacımız yok bence kullanmayın, antrenmandan öncede 100gr yulaf ezmesi yeyin ve gidin antrenman yapın bu gayet yeterlidir ve yavaş sindirilen karb dır ve uzun süreli olarak vücudunuzu besler.

Bu arada kafein ise kan basıncını arttırarak spor yaparkenki performansızı arttırır ama antrenmandan yarım saat önce alırsanız etkili olur antrenman sırasında değil ve bisiklet süreklilik arzeden bir spordur eğerki tırmanış ve sprint ataklarına çıkacaksanız oralara gelmeden önce parkurda hemen suluktan koyu soğuk bir kahve içebilirsiniz ama etkisi %5 i geçmiycektir.

amwayın e vitamini içeren biri ürünü var. kullanın görün farkı :D
80 kadansın altına hiç düşmedim, ucuz, doğal. abartmadan kullanılabilir bence
bu arada en kralı bence yeşil çay+1 çay kaşığı neskafe+tarçın+tatlandırıcı.
700 ml suyla bu u bir yapın ;)

@Hasan Saylık
Doğrudur.

@Erdal YILMAZ

Büyük olanından aldım ama kullanmadım hiç. Küçük olanlarından kullanıyorum ve tatları bile harika.

@Yiğit Kirazpınar

Doğru diyorsun ama muhtemelen insanlar benim gibi artık gidecek hali kalmadığı zaman kullanıyordur bu tür ürünleri. Ben sürekli sele altında taşıyorum ama sürekli almıyorum tabiki. Duvara tosladığım zaman ( tırmanma antremanlarında ) alıyorum. Mesela geçen hafta sonu 4. levent - tuzla yaptık 90+km yol 1 kere bile almaya ihtiyaç duymadım. Kısacası maksat alman gerektiği zamanı doğru ayarlayınca ve gereksiz kullanmadığın sürece güzel şeyler bu jeller vs.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Ben Merlin'den şunu almayı düşünüyorum fiyatı diğer sitelere göre daha uygun, ayrıca en iyi jellerden biri olduğu söyleniyor.

4 kutu alınca kargo 2 katına çıkıyor. 3 kutu alınca tanesi 3.8TL'ye geliyor.

(link)

@Ardaa kesinlikle haklısınız bunlar sadece besin takviyesi ve doğru zamanlarda kullanılması gerekiyor. Ama neyazıkki insanlarımızda spor bilincinin yeteri kadar gelişmemesi yüzünden sporcu beslenmesi bilinci çook uzak bir konu bu yüzdende gereksiz yere insanlar para harcayıp iki saatlik turlarda 3-4 tane multipower energel alıyorlar, ama daha ne aldıklarının farkında değiller içinde ne var onu bile bilmiyorlar nasıl enerji verir neden verir hiçbirşeyden haberleri yok buyüzdende placebo etkisi gösteriyor sadece.

@Oğuzhan Y. yurtdışından besin takviyesi sokamıyoruz neyazıkki türkiyeye gümrükte takılıyor. Daha önce alabildiniz mi oradan ?

7 tanesi 20 TL çok iyi fiyat , tat olarak Power Gel gerçekten çok iyi ağızda kalıntı bırakmıyor ve insanı rahatsız etmiyor. @Oğuzhan Y.

@Yiğit Kirazpınar Hayır daha önce almadım ama hediye olarak bir siparişimin yanında bir kaç paket gelmişti. Sizin bahsettiğiniz protein tozu, carnitine vs. türü sporcu takviyeleri diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@Oğuzhan Y. evet benim kullandığım ürünler daha çok o tarzda olduğu için birkaç kez farklı yollarla denedik ama olmuyor kıbrısa getirtip oradan gidip alınabiliyor en iyi şekilde, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim böyle bir durumdan haberim yoktu.

@Oğuzhan Y.

Yasaklı takviyelere yönelik böyle bir sınıflandırma yapılmış değil. Yenilen içilen, takviye sınıfına giren tüm ürünler yasaklı. Siparişinizin yanında hediye olanlar muhtemelen gözden kaçmıştır ama kontrol amaçlı kutu açılsaydı bunlara el konurdu.

Arkadaşlar, yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Enerji jellerinin en büyüğü 40-50gr karbonhidrat içerir. 400-500 değil. yarım kiloluk enerji jeli olmaz.
40-50gr karbonhidratda 200 kcal civarı enerji verir.

Ben jel kullanmıyorum. Jel yerine bunu kullanıyorum. daha önce jelde kullanmış birisi olarak jel kadar iş gördüğünü söyleyebilirim
http://online.koska.com/db_images/products/1508_245_1_big.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
Geri