Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Artık son kararı sizlerin eşliğinde vermek istiyorum...

Tepki
3
İsim
Semih Sezgin
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar sitenizi her gün takip ediyorum ilkte tipine aldanıp dağ bisikleti alacaktım fakat gördümki kullanım şartıma uygun değilmiş bende şehir bisikletlerine bakayım istedim nedense sedona 345 e hayran oldum ama çoğunlukla disk fren iyi olmadığını V frenin daha kullanışlı olduğunu yazmışlar ben bisikletle turlara çıkmak değil sadece işe gidip gelmek ve pazar günleri maxsimum 50 km yol yapacağım Carraro 227 de çok övüyorlar, ama bende ısınamadım carraro ya nedense. sedona 345 daha hoş geldi sorum da şu olacak sedona345 benim işimi görebilecek bi bisikletmi aldığımda frenlerinden yada maşasından bir sorun yaşarmıyım artık bi karar vermem gerekiyor pişman olacağım bi seçimde yapmak istemiyorum cevap yazarsanız memnun olurum herkese iyi forumlar...

Scudo
işe gidip gelmek ve maksimum 50 km lik yollar için 750 usd vermek biraz şey olur bence carraro 227 ye bakın

@Onurcan Ökse

Sedona'yı beğendiyse alabilir sonuçta bütçeye bağlı bir şey ve hobi...

@Berke K.
Parası varsa alabilir bir şey demiyorum ama ilerde 50 km lik turlar olur 100-150-200 km o zaman sedona iyi bisiklet

Sabit maşalı bir bisiklet şehir içi ve turlarda daha rahat ettirecektir.

sedona 345 bana donanım olarak çok güzel geldi maşasını amortsörlü istiyorum ilerde kitlemeli maşalar sorun yapabilirmi biraz korkutuyor birde disk fren olayı kafama takıldı ama bu donanım sahibi bisikletler hepsi disk var diski olmayan modellerinde maşalarında kilit sistemi yok donanım olarak seçme şansımız yok amortisor olmayan bisiklette disk te olmuyo bunun gibi...

ben yaklaşık 7 aydır 345 kullanıyorum. 800 km civarı yol yaptım. sağlam yokuşlar çıktım. hafif arazide kullandım. biraz ağır bi bisiklet (13 civarı). ama her koşula uyumlu.yolda da arazide de kullanımı güzel. frenlerinde bir tek arka balatalarını değiştirmem dışında sıkıntısı olmadı.

(link)

Bu nasıldır? Sanki sizin isteklerinize daha uygun

Geri