Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Artık yollarda olmak istiyorum

Ensar..

Aktif Üye
Tepki
46
uzun süredir bisiklet arıyorum aynı zamanda da para biriktirdim. bir türlü hangi yol bisikletini alacağıma karar veremedim. aklimda triban 3 vardi ucuzlugundan ve baslangic bisikleti olmasindan dolayi onu secmistim ama stoklarda suanda yok ve gelmeyecek galiba. bu yuzden tavsiyelerinizi bekliyorum. karar verir vermez bos bir zamanimda almayi dusunuyorum. bisikleti aldigimda gunde 80-120 km arasi gitmeyi dusunuyorum. yaklasik bir sene kullanirim diye dusunuyorum ondan sonra model yukseltirim. fren vites sistemi olarak idare edebilecek 1100-1600 tl arasi bir yol bisikleti tavsiyelerinizi bekliyorum.

boyum 1.82
kilom 61
bunlari da belirtmek istedim. :)
Tesekkur ederim.

Scudo
İkinci el bakabilirsin...

@baykuş97 hocam ilk bisikletim olacagi icin tecrubesizim 2. elden anlamam. hem almisken sifir alayim diyorum.

Mossonun sora setli modelini pazarlıkla 1600 civarı alabilirsin karbon maşalı hem tabi kadro boyu size uymalı o önemli

evet boyumu ve kilomu o yuzden belirttim belki onerdiginiz bisikletin bana gore kadrosu yoktur. acikcasi fazla da pahaliya kacmak istemiyorum cunku fazla kullanmayi dusunmuyorum. isi kavradiktan sonra modeli yukseltirim diye dusunuyorum. :)

evet boyumu ve kilomu o yuzden belirttim belki onerdiginiz bisikletin bana gore kadrosu yoktur. acikcasi fazla da pahaliya kacmak istemiyorum cunku fazla kullanmayi dusunmuyorum. isi kavradiktan sonra modeli yukseltirim diye dusunuyorum. :)

Selam, 2. el olarak baksaydınız bu fiyata çok güzel Tiagra sistemli bisikletler bulunmaktaydı.( -Salcano xrs 030 , -Carraro cr race 052 vb.)
fakat 0 demişssiniz önerilerim şu yönde olacaktır;
-Salcano xrs 040 SORA
-Mosso 730 TCA SORA
-Carraro cr race 032

Ben Carraro yu denedim eski bir arkadaşımın bisikletiydi.Gayet güzeldi,akıcıydı o fiyata en iyilerindendi.:)

Edit: Boyunuza göre 58 kadrosu olması lazım.Forumda konusu vardı aratıp araştırabilirsiniz.:)

@TolgaU tavsiyeniz için sağolun ama bunlar bana biraz tuzlu max. 1600 tl verebilirim. dedigim gibi cok iyi bir vites sistemi veya iyi bir kadro istemiyorum. biraz beni idare etsin, fiyatina degecek bisey olsun yeter. carraro cr race 022 modelini begendim claris sistemli ama fiyatinin karsiligini vermedigini okumustum. fiyati 1.559 tl galiba, pesin fiyatla 1.450 tl olursa fiyatu da cok iyi bana gore.

@Ensar.. Selam, Dediğim bisikletleri pazarlıkla 1600 e çekebilirsiniz. :)

- (link)
- (link)
- (link)

@TolgaU selam. :) eger 1.600 e cekebilirsem onerdiklerinizden hangisini daha cok tavsiye edersiniz. ben fazla anlamam kadrodan vites fren sisteminden. :) ama onerdiginizin yani sira cr race 022 modelini yakindan incelemek istiyorum cok begendim. fiya, gorunus olarak uygun. claris vites de kotu bir vites sistemi degil galiba.

@Ensar.. Ben bu fiyata alınabilicek en güzel bisikletleri sıraladım hepside güzeldir lakin ben sadece Carraroyu kullandım,kullanmadıklarım hakkında konuşmam doğru olmaz.
Carraro ve diğer 3 bisikletinde vites sistemi soradır,Carraro gayet rijit bir kadroydu bana göre fakat esneme var tabiki.
Siz yeni kullanıcı olduğunuz için esnemeyi hissedeceğinizi düşünmüyorum yani sizin için ha 022 almışsınız ha 030 farketmez bence.
Claris seri dışı vites sistemidir ama siz yenisiniz sizi üzermi üzmez.
Yol bisikletine iyice ısınıp 022 ile başlayıp sonradan para biriktirip daha güzel bir modele geçmenizi öneririm.
İyi forumlar:)

Sporla ugrasan biri misiniz gunluk 80-120 km gercekten ciddi bir rakam . 2500-3500 kcal demek bu aşağı yukari

@TolgaU çok yardimci oldunuz tesekkur ederim. o zaman carraro 022 modeli yakindan inceleyip saticidan da bilgi alayim. tabi onerdiginiz 3 bisikleti de goz onune alip tercih yaparim heralde. yalniz bu esneme olayini anlamadim bunun hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim. :) @furkan.zaman suan spor yapmiyorum ama abim uzun zamandir fitness yapiyor. bana yardim ederek kisa surede kondisyon agirlikli bir program hazirlayacagini umuyorum. :)

@Ensar.. Günlük 80-120 vs gibi rakamlar kolay değil uzun süredir bünmediysen bisiklete ilk zamanlar 30 larda tükenmeye başlıcan hele yokuşvarsa ... Belki abinin yardımlarıyla sıradan birine göre daha hızlı kondisyon yaparsın neyse başarılar bencede carraro iyi bir tercih olur...

• Beğen
Tepkiler: Burak Kuruoğlu
Geçen trek 1.5 i 1.5 bin liradan sahibinden de gördüm bence oldukça alinasi

@Bisikletsurenadam bende gördüm alasım geldi ama bisiklet varken başka bisiklete sulanmak olmaz :D şaka bi yana hakketten çok iyi fiyat sıfırı 3 bin civarı ydı yanlış hatırlamıosam

@Ulaş Çavuşoğlu
Aynen bir de bazı parçalar yükseltilmiş 1000 lira nakit üstüne laptopla takas yapar misin diye bile sordum ben :)

Hocam bence claris setli carrarodansa sora setli ve karbon Maşalı mossoyu tercih edin

mosso beni aşıyo hocam 1.960 tl fiyati. taş çatlasin 1.600 tl lik istiyorum. :) çok kararsizim icimden carraro 012 race bile almak geliyo. :) dedigim gibi vites sistemine fazla onem vermiyorum bir sene idare etsin yeter. carraroya sicak bakiyorum.

@Ensar..
Eğer elden ve nakit alıcaksanız bu ara doların düşmesi sayesnde 1600e inebilirler sıkı bi pazatlıkla carraronun sistemi cidden çok alt bence bi de eğer hafif toprak yola giderim fln derseniz mosso cycle cross sora modeli var disk fren ve dişli lastiğe sahip kendim kullanıyorum öneririm

1 sene sonra satacaksanız niye 0 bisiklet bakıyorsunuz ikinci el alın bence satarken zararınız daha az olur

arkadaşların tavsiyeleri en doğru bisikletler esneme olayına takılmayın o farkı hissetmeniz imkansız

hayırlı olsun şimdiden

• Beğen
Tepkiler: TolgaU
Geri