Scudo Sports

As - 248 km ayarları

selcukan43

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar as 248 kilometre saatim var bi kaç ay önce almıştım fakat bunun ayarları sıfırlandı. Km ayarları DST - ODO - MAS - AVS ayarlarında özellikler seçeneğini tıkladığımda yapılmış olan hız ve kilometreleri sıfırlıyor sadece ODO 'da ayarlara giriyorum onda da 5 den 31 e kadar numara var onu kaç girmeliyim? Bide bu bisiklet kilometre saatleri arabalar ile eşit mi? :)

Scudo
Wala işte 36 jant kaç inch olduğunu bilmiyorum. Cm çapında ölçebilirim ama inch'e nasıl dönüştüreceğiz?

bendede aynı saat var sanırım modelini tam hatırlamıyorum ama aklına takılan bişey olursa sorabilirsin..

@darkhan

Yok kardeş merak ettim gittim saydım 36 jant.. :rolleyes:

Özgür kardeş kilometre saatlerimiz aynıysa bana ODO daki ayar kaç söyleyebilirmisin?

Evet ben jant tellerini saydım. Darkhan abi o zaman dediğin gibi teker 26 inch. Bisikletin markası bisan vertigo. Dağ bisikleti gibi bişey kocaman ve çok ağır ne yalan söyliim ağır olmasından şikayetçiyim. Ama bi hızlandımıda durmuyo :) hızlanmakta kolay olmuyo tabi. O zaman ben kilometrenin ayarını 26 yapayım. Ha bu arada aklıma takılan bişey var. Bisikletin orta çarkını kocaman bişey yapmak istiyorum yani hızlandığında pedal son viteste bile boşa dönüyor gibi. Bisiklet 21 vites ama orta çark'ın küçük olduğunu düşünüyorum onu büyük bi çark alsam uyar mı? yani değiştirebilmem mümkün mü?

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
tabiki mümkün.istersen arka dişliyide değiştirebilirsin
hemen hemen aynı sonuc elde edilir

Bende de var aynı kilometre saati, ama ben şu anda Sigma'yı kullanıyorum. Oraya girmen gereken değer, jantın ölçüsüdür, tel sayısı değil. Bir de hız biriminin cinsine dikkat et, mil cinsinden de gösterebiliyor çünkü.

@darkhan

Hmm şimdi çark dişlilerini saymadım. Ama bisikletçiden alacağım bunların fiyatları ile ilgili bir bilginiz varmı?

Geri