Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aşçılık okumaya başlasam mı?

düğün yemeği olarak kuru pilav değil, 16 farklı menü içerisinden, en basiti beefstraganoff içeren menüler yapıyoruz. profesyonel aşçılık çok farklı boyutlardadır. örneğin sadece deba bıçağım 1500 lira değerinde. varın gerisini siz düşünün. bisiklet sporundan da pahalı bi uğraş :D

Scudo
@cagrig o zaman benden en fazla kendime kadar aşçı olur :D

@kapluj
azimle her şey olur :)

• Beğen
Tepkiler: kapluj
ben bu sene başvuramıcam sanırım seneye başvurucam :) acil durum ve afet yönetimi stajı varmış galiba keyifli olur diye düşünüyorum 2 yıllık 2 diplooma ile mezun olmak fena olmaz herhalde :)

@kapluj harç parası yüzünden ben ikinci ögretimim yurt parası harc param üst üste gelince bu sene başvuramadım seneye inşallah ya

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Hazır işsizken bu bölümü okuyayım, belki kendime bir şeyler katarım diyordum ama geçen hafta işe girdim. Çalışırken de açıkçası ders çalışmaya pek vakit ayırmak istemiyorum.

@Ilter Elmas hayırlı olsun hocam yeni işiniz, zaten bölüm çok sıkıcıymış ders çalışırken uyuyakalıyorum hep:D

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Aşçılık eğitimi için chefs table önerebilirim (link)

Ben de helikopter pilotu olmayı isterim hep:asik::asik:
olmadı:hihi::hihi:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Ben otelcilik turizm mezunuyum 2 yıllık aşçılık okumak istiyorum ve açıktan mı okusam örgün mü okusam bilemiyorum hangisi daha faydali olur acaba??

Ben otelcilik turizm mezunuyum 2 yıllık aşçılık okumak istiyorum ve açıktan mı okusam örgün mü okusam bilemiyorum hangisi daha faydali olur acaba??
El becerin varsa, aşçılıktan anlıyorsan 2 yıl sağlam bir ustanın yanında yetiş. Bu arada diplomanı dışarıdan al derim. Okulda çok birşey öğreteceklerini sanmıyorum. Pandemi sebebiyle eğitime yine ara verilebilir.

Geri