Scudo Sports

asfalt için lastik seçimi?

boreas

Forum Demirbaşı
Tepki
156
Agama - Debica-Polonya, 26 X 1,75

bu lastikten almayı düşünüyorum. mtb de kullanacağım.
asfalt için sizce performansı ne olur?
kullanan arkadaşlar var mı?
yada bana önerebileceğiniz asfaltta kullanacağım ve hız yapabileceğim bir lastik? tabiki fiyat çok yüksek olmamalı.

Scudo
Google grafiklerden baktım da, buna çok benzer CST City Traveller diye bir lastik var. Ancak 1,40. Yağmurda da pek şansı yok :).
Asfalt için bu lastikler oldukça iyi görünüyor. Ancak ben ilk kez böyle bir marka duyuyorum kendi adıma :).

bu ne hız böyle hemen cevaplamışsın çok sağol.:eek:
agama yı yesilbisikletin sayfasında gördüm. 10ytl.miş. 1,75.
1,40lık lastik benim için çok tehlikeli olur. edirnede yağmur hiç eksilmiyor.
sanırım agama lar yeni gelmiş. neyse alıp test etmeyi düşünüyorum. olmazsa artık mythosxc leri kullanmaya devam

Asfalt için lastik istiyorsan Mythos xc falan hiç kullanma bence. Asfalt lastiğinin performansını hiç bir arazi lastiği veremez asfaltta. Kimi arkadaşlar alışkanlıklarından dolayı kendilerini daha güvende hissediyorlar ancak ben sadece psikolojik olduğunu düşünüyorum :).

evet haklısın ama lastikler şimdiye kadar hiç kaymadı. ön 2.10 arka 1.95 şimdi Mythos xc takılı. çok sert virajlara girdim sorun yaşamadım. ama hız yapmamı engelliyor bunu fark edebiliyorum. dişsiz lastiğin asfalata tutunması daha mantıklı sonuçta.

Merhaba.

Hem asfaltta hemde arazide kullanabileceğin bir lastik düşünüyorsan benim şahsi fikrim Michelin'in XC Hard Terrain'ini önerebilirim. Yol tutuşu ve performans konusunda bütün lasitkleri denemiş biri olarak şahsi tercihim XC Hard Terrain. Mythos XC'den daha iyi bir performansı var. Bununlan ilgili daha önce bir yazı yazmıştım. Okumanı tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=6351

• Beğen
Tepkiler: boreas
Geri