Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

asfalt için lastik

murat beyaz

Daimi Üye
Tepki
151
Herkese merhaba,

Normalde yol bisikleti kullanıyorum ama onu yazın tatilde yanıma alma şansım olmayacak. Bu yüzden yazlıktaki dağ bisikletine dişsiz bir lastik takarak kullanmayı planlıyorum. Fiyatı çok uçmadan, yani tanesi 20-40 civarında, ne tavsiye edersiniz. Hiç ıslak zemine de girmeyeceğimi belirtmek isterim.
Bi de şehir özelinde İzmir'de nerde bulabilirim.

Teşekkürler

Scudo
@ali karagönlü

evet onu ben de gördüm forumda ama 1.15 ince gibi.
1.5 ile 2.0 arası daha sağlıklı olur heralde.

cst bence 1.5 ıle 2 olanlarından alabılırsınız ama yol kontrolu o kadar ıyı degıldır yo tutusu fren tutusu zayıftır sızce bı mahsuru yoksa rahatlıkla ısınızı gorur

• Beğen
Tepkiler: murat beyaz
CST City Traveller çok iyi bir lastik ve ucuz kullanacağınız yola bağlı olarak ölçülerini belirlersiniz

(link)
(link)
(link)
1.75 ama bunlar da güzel gibi. Yorumu olanlardan öğrenmek isterim

biraz pahalı ama schwalbe marathon..bir kez para verirsiniz..

@Yusuf Z. Şipal

onları ben de gördüm ama stokları yok gözüküyor. Gene de tecrübe edenlerin yorumları ilerisi için ışık tutabilir.

@Goflet

kesınlıkle shwalbe maraton cook guzel su anda bende kullanıyorum ondan coook hosuma gıdıyor memnunum

@CEM HELİMOĞLU

schwalbe diyenlere bir sorum olacak. o paraya gene kevlarlı slick bi lastik mi almalı mıyım? ya da alabilir miyim ?

@murat beyaz

kevlar tam olarak ne oldugunu bılemedım herhalde Schwalbe Kojak 26x1.35 olsa gerek eger onlar ıse erdoğanlarda var fıyatı burada var ıncele bı ıstersen ben maratonların cıftını 105 almıstım bay oldu ama

(link)

@CEM HELİMOĞLU

kevlar patlamaya karşı lastiğin tabanında kullanılan malzeme, özelliği de esnememesi. örnek olarak kurşun geçirmez yeleklerde kullanılıyor.

tesekkur ettım kardes ben bılmıyordum ogrenmıs oldum senın dedıgın var mı bılmıyorum ama lastıgın ıc kısmında koruma duvarı var bıde ıcıne takılırken patlak onleyıcı sıvı sıktınmı yazın sonuna kadar bırsey olmaz ıns ben oyle yaptım

@murat beyaz

kevlar örgünün amacı yarılmaya karşı direnç sağlamasıdır, sonuçta örgüdür ve sivri cisimlerin saplanmasına karşı dayanıksızdır. saplanmaların önüne geçmek için ucuz modellerde silikon tarzı dolgu malzeme kullanılırken üst modellerde seramik katkılı dolgu malzemeleri kullanılır.

@murat beyaz

Çankayadaki bisikletçilere gitmeni öneririm. Nerede kullanacağını söyleme ya da lastik hakkında yorum isteme. Rubena lastik var mı diye gir konuya. Bi arkadaşta görmüş geçerken uğramış gibi yap, konuya hakim görünme. Pazarlık mutlaka yap. Bunları niye söylediğime gelirsem, geçen yaz rubena flash patlamaya karşı sırt dolgusu ve yanağında reflektörü olan güzel bir çift lastiği yirmi liraya Kredi kartıyla aldım bunları yaparak :) son olarak lastiği almadan önce mutlaka kaç psi havaya izin veriyor bak çünkü, max 40 psi alan bir modeli var rubena'nın ki tavsiye etmiyorum.

Geri