Hüseyinsuna
Daimi Üye
- Tepki
- 83
- Bisiklet
- Carraro
İlk 2015 yılında sol bacağımın tendonu ağrımıştı ama kısa sürdü. Küçük bir Sele ayarı ile kurtulmuştuk. Bugün ise 10 gündür devam eden bir ağrım var. Ağrıdan ziyade her pedal bastığımda acıtmasada bir ağrı hissediyorum sol ayak tendonumda. 2 gün süren Çanakkale bisiklet festivalinde SPDsiz bisiklet kullandım. Yanlış sele ayarı yüzünden tendonumu acıttım bunu o gün orda hissettim. Festivalden döndükten sonra. Yeni yol bisikleti ayakkabılarım gelmişti ve hemen kullanmaya başladım. Lakin ayakkabılarım biraz büyüktü ayağıma. Tabi aldırış etmeyip ayarladım ve kullanmaya devam ettim. Ama her geçen gün ağrı kendini hissettirdi. En son spor hekimine gitmeye karar verdim.
Doktor;
Jel ve hap verdi.Aynı zamanda ayakkabı topuklarımı yükseltmemi,buz koymamı istedi.Ödem oluşmuş büyütülecek birşeyimin olmadığını söyledi. Ama Mr ihtiyaç görmedi. Ve ben bunları yaklaşık 5 gündür yapıyorum ama hala bir ilerleme göremedim.Gerçekten çok canımı sıkmaya başladı.Haftaya ortopedi doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Benim es geçtiğim yada düşünmediğim bir çözüm yolunuz var mı? Her türlü fikirlerinize açığım.
Doktor;
Jel ve hap verdi.Aynı zamanda ayakkabı topuklarımı yükseltmemi,buz koymamı istedi.Ödem oluşmuş büyütülecek birşeyimin olmadığını söyledi. Ama Mr ihtiyaç görmedi. Ve ben bunları yaklaşık 5 gündür yapıyorum ama hala bir ilerleme göremedim.Gerçekten çok canımı sıkmaya başladı.Haftaya ortopedi doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Benim es geçtiğim yada düşünmediğim bir çözüm yolunuz var mı? Her türlü fikirlerinize açığım.