Scudo Sports

Askerden Döndüm :)

Fatih Ertörün

Forum Bağımlısı
Tepki
1.022
Merhaba arkadaşlar Ege Üni.İletişim Fakültesini(2004-2009) Haziran 2009’da bitir bitirmez 12 Aralık 2009 tarihinde vatani görevimi tamamlamak üzere, askere gitmiştim.17 Mayıs 2010 tarihi (geçen pazartesi) askerden dönmüş bulunuyorum.
Acemi Birliği İstanbul'da (İkmal ve Maliye Eğitim Merkez komutanlığı) Küçükyalıda 4 hafta sürmüş, yemin törenimize müteakip sayısı 465i bulan devre arkadaşlarımla (331.kısa dönem) askerlik hizmetimizin geri kalanını tamamlamak üzere Gata,Kuleli Askeri Lisesi,Askeri Müzeler ve İstanbul asker alma bölge başkanlığına sevk edilmiştik.4 haftalık bir eğitimin ardından benim de dağıtımım ilk etapta Askeralma bölge başkanlığına, oradan da Silivri Askerlik Şubesi Başkanlığına yapıldı ve Silivri Askerlik şubesinde bu görevi tamamladım.:)

Askerliğim küçük ve rahat ev gibi bir ortamda, bilgisayar başında çalışmakla geçti.En güzel anılarımdan birisi görevimin sona ermesine 10 gün kala Askerlik Şubesi Astsubayı tarafından Takdir Belgesi almak diğeri ise komutanımın bisikletçi olduğumu öğrenmesiyle benden bir bisiklet istemesi ve bu vesileyle onu da bisiklet sporuna başlatmak oldu. :)

Burada birkaç fotoğrafımı sizlerle paylaşmak istiyorum:

(link)

(link)

http://img337.imageshack.us/img337/4417/resim090j.jpg

Bundan sonra hayatımın sonuna kadar bisiklet ve bisiklet sporu,yarışlar,bisiklet tekniği ve satışıyla profesyonel anlamda uğraşmak niyetindeyim.Yeni plan ve projelerimi hayata geçirdikçe güzel haberleri alacaksınız, görüşmek üzere ! :)

Scudo
Hayırlı vede uğurlu olsun dostum.. Hayatına kaldığın yerden daha güzel şartlarda devam etmeni temenni ederim. Büyük engeli aşmış bulunmaktasın... YOlun açık olsun...

Bu arada üniforma ve bisiklet harika olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Hoşgeldin Fatih umarım asıl şimdi başlayacak hayatın tam istediğin gibi olsun tekrar hoşgeldin.

• Beğen
Devrem hoşgeldin :)! Ben de Ankara Gata da vatani görevimi 331. dönem olarak 180 kişi ile tamamladım. Benim de aklımdan hiçbir zaman bisiklet ve özgürlük kavramları hiç eksik olmadı en az senin kadar ben de özlem içersindeydim. Bundan sonra yapacakların şeyler birçok forumsever gibi benim de hayallerim arasında! Umarım kazasız ve mutlu bir yarış ve iş hayatı bizi bekliyor olucak!
Hoşgeldin ve hoşbulduk !! Seni tekrar aramızda görmekten mutluyuz..:)

• Beğen
@Zeki.Alper

Sana da geçmiş olsun diyorum, hayırlı ve uğurlu olsun dostum görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Tezkeren hayırlı olsun Fatih abi.. seni aramızda görmek güzel.. İnşallah güzel düşüncelerini gerçekleştirirsin.

• Beğen
Geri