Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askere gidiyorum arkadaşlar, hakkınızı helal edin.

@uguryilmaz144 Selim komutana sordum ama malesef böyle bir imkan yok diyor :( Gelince beni bir görsün ama en fazla bisiklet muhabbeti yapabiliriz dedi :)

Strava'dan da takip edebilirsin komutanı :) (link)

Scudo
@uguryilmaz144
Allah hayırlısı ile vazifeni tamamlayıp sağ salim dönmeyi nasip etsin. Eğitim süresince bisiklet imkanın olacağını sanmıyorum ama eğitimini tamamlayıp görev yapacağın birliğe katıldığında diğer rütbeli personel gibi sen de bisiklet kullanabilirsin.

@Osman Tuğrul
Osman bey öyle diyorsunuz ama askerde Erzurumlu bir arkadaşım vardı. Lan ben İzmir'de üşüdüğüm gibi Erzurum'da üşümedim derdi [emoji23]

Cemal Ç.

@uguryilmaz144

Askerlik çok enteresan bir periyot. Orada geçirdiğin her gün kendine "benim burada ne işim var" diye sorarsın, dönüp geldikten sonra ise gözlerin o yolları, binaları, yeşil ördek arkadaşlarını arar.

Elindekilerin ve çevrendekilerin ne büyük nimet olduğunu anlamak için de mükemmel bir fırsattır. Normal şartlarda asla bir araya gelmeyeceğin, fıkralardan fırlayıp gelen tiplerle kanka olduğun, hayatı en çıplak haliyle gözlemlediğin bir zaman dilimidir.

Sayılı gün çabuk geçer, sen de sağlıcakla git gel. Eğer ki hakkım varsa helal olsun.

Oooo askerlik, en sevdiğin forum konularından. Botlarınızı kilitlemek için asma kilit almayı unutmayın.

@uguryilmaz144 Hayırlısı ile gidin gelin ancak asteğmen olarak yapacağınızdan bisikletten uzak kalmanıza gerek yok. Nöbetler olmadığı sürece gideceğiniz yere bağlı olarak tabiki akşamları ve haftasonları serbest zamanlarınız olacak. Anlayışlı bir komutana denk geldiğiniz anda normal hayattan daha fazla bisiklet sürme imkanınız olacaktır diye düşünüyorum. Acemilikten sonra Kıbrıs'a giderseniz eğer kışın bile rahat rahat antreman yapabilirsiniz.

ilk 1-2 ay eğitim var diye hatırlıyorum. sonra gönderildiğin yerde işe başlıyorsun. Nöbetçi olmadıgın günler dışında akşam 5den sonra serbestsin. Yani bisiklete binmekte bir problem olmaması lazım :)

hayırlısı olsun.

Hayırlı teskereler, aNKara da büyüdüm ancak insan askerlik yaptıgı yeri nedense sevemiyor. Yaşanmadan bilinmez umarım iyi insanlarla beraber olursunuz. komutanlar genelde iyidir hep devrelerden, askerlerdendir sıkıntı. Bir şekilde geçiyor Sonuçta hayati tehlikeniz yok asıl olan o. Sağlıcakla gidin gelin

Ben de yeni geldim askerden . Şimdiden sabırlar diliyorum . Yedek subaylar çok zorluk yaşamıyor usta birliğinde bisikletin müziğin ve foruma kaldığın yerden devam edebilirsin [emoji6]

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@uguryilmaz144
Ben onbaşı olduğum halde 3-4 defa mangal yapmışımdır askerde... Merak etmeyin mangaldan uzak kalmazsınız:D:D

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
yedek subay olduysan batı çıkarsa bence bisikletinide götür. ben 365 kd olarak yaptım bizim astek bisikletle gidip geliyodu :D özenmiyo değildik

@uguryilmaz144 polatlıda eğitim aldığından dolayı kışladan çarşı izninde çıkarsın ancak, asıl birliğin belli olduğunda sabah 8 akşam 5 moduna geçersin.

Geri