Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askerlik belgesi yoklamaya tabi ne anlama geliyor?

.edoardo

Aktif Üye
Tepki
192
İsim
Cihan
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar askerlik kağıdımda yoklamaya tabi diyor en yakın şubeye gidip bilgi vermeme gerek var mı yoksa şuanlık beklemede mi kalmalıyım?

Scudo
en yakın şubeye git, saçma sapan bir trafik cezası yedim benzer sebepten.

• Beğen
Tepkiler: .edoardo
Dostum askerlik şubede askerlik yaptım.Askerlik yaşının geldiği ve yoklama olman gerektiği anlamına geliyor yoklamaya tabidir ibaresi. Eğer üniversite okuyorsan bunu belgelendirmen lazım. Öğrenci belgenin şubeye götür hallederler. Yok liseden yeni mezun isen 2 yıl erteleme yaparlar yine bu sefer de mezuniyet belini götürmelisin. Sıkıntı çıkacak bir şey. Değil ama yoklamanı yaptırmalısın ki ceza ödemeyesin.

• Beğen
Dostum askerlik şubede askerlik yaptım.Askerlik yaşının geldiği ve yoklama olman gerektiği anlamına geliyor yoklamaya tabidir ibaresi. Eğer üniversite okuyorsan bunu belgelendirmen lazım. Öğrenci belgenin şubeye götür hallederler. Yok liseden yeni mezun isen 2 yıl erteleme yaparlar yine bu sefer de mezuniyet belini götürmelisin. Sıkıntı çıkacak bir şey. Değil ama yoklamanı yaptırmalısın ki ceza ödemeyesin.
Hocam ben hâla lise okuyorum desem..😂😂 Ama yine öğrenci belgesi iş görür.

@YlcnCihan

yoklamaya gitmemişim diye trafiği tehlikeye atmaktan ceza yazdı, ilk başta anlamadım uyarı sandım sonradan okudum verdiği kağıdı. cezayıda ödedim 80 lira gibi bir şeydi.

• Beğen
Geri