Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askerlik ve veda

Anıl(shopar)

Forum Demirbaşı
Tepki
226
Sevgili forum dostları beni tanıyan tanır . Özellikle Tuğrul abi ve Behçet abi beni bilir . uzun bir iş gezisinden sonra ani bir kararla askere gitmeye karar verdim . 12 sinden sonra İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı 1. Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığına katılacağım . Sahilde ufak ufak turlara başladım belki birileriyle karşılaşırım . Şimdiden herkese iyi eğlenceler dilerim . 15 Aylık bir tatile çıkacağım da :D . Tanıyan tanımayan bütün foruma bir hoşçakal demek istedim .

hepinize sevgiler saygılar malum ben shopar bildiğiniz shopar :D

• Beğen
Tepkiler: sare
Scudo
Anıl hayırlısıyla tezkereni alırsın inşallah... Ara ara fırsat bulabilirsen bize bir selam çak, bi tekmil ver bilelim ne alemdesin :).
Kendine iyi bak, Allah'a emanet ol...

Hayırlı teskereler dilerim şimdiden
En kısa sürede bitmesi ümidiyle

umarım rahat olur ve en kısa zamanda internet ve hatta bizimle irtibatın devam eder kolay gelsin

Vayy kardeşim bizi korumaya gidiyorsun demek:):):)

Hayırlısı ile git hayırlısı ile gel. Allah yardımcın olsun.

Şimdiden Hayırlı Teskereler..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Anıl(shopar)
Hayırlı teskereler,yine 7/24 aramızda olman dilegi ile.

herşeyin hayırlısı bir anda karar vermişsin gitmeye umarın bir an da gecer askerlik git gel kardeşim hayırlı teskereler diliyorum :)

Hayirlisiyla git gel arkadasim,hayirli tezkereler simdiden.

Hayırlı teskereler,Allah yardımcın olsun

Anıl,hayırlı teskereler,hemen git,hemen gel yine aramıza katıl.Bir dahaki yaz yeniden beraberiz :)

hayırlı teskereler allah yardıncın olsun hayırlısı ile git gel

• Beğen
Tepkiler: sare
@Anıl(shopar)

ben okuldan mezun oldum olalı kaç dönem asker tezkere alıp gitti sayısını bile unuttum. şafak sayarsan hiç bitmez sana söyleyim. bizim buradaki askerler dağa taşa heryere şafak yazıyor. bence saçma bir uygulama, onun yerine sadece hafta sonunu düşün. izinlerinin kıymetini bil iyi değerlendir. emin ol vakit daha hızlı geçmeye başlıyacaktır. askerlik yapacağın yeri iyi biliyorum, iki yılım orada geçti. gerçi acemiliğini yaptıktan sonra gideceksin ama kalırsan kötü izmirin yaz sıcağında bile eğitim yaptırıyorlar. sana hayırlı tezkereler

• Beğen
Tepkiler: kaan
gidebildin için çok şanslısın.güle güle git.hayırlı teskereler...

Arkadaşlar ve abilerim hepinize çok teşekkürler Tuğrul abicim sana ayrıca teşekkürler bu yaz değil gelecek yaz yanında olacağım buna emin ol sana buradan söz veriyorum beni tanıyan tanımayan herkes hakkını helal etsin :D

kardeşim
izmir çok güzel bir yerdir.Bende 5 ay önce izmir'de topçu olarak yaptım askerliğimi.inan elimde olsa tekrar giderim 14 ay yetmedi bile:)
kışın gece nöbetleri biraz zor oluyor(çok feci kuru soğuk yüzünden)yazında ,çok sıcak ;)
ama izmir çok güzel bir şehir.şimdiden hayırlı tezkereler diliyoorum
1985/2 kral tertib :D

@Anıl(shopar)

Helal olsun Anılcım.Allah yardımcın olsun.

Geri