Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askerlikle ilgili

Kardeşim bak ben eğitim birliğinde bölük çavuşu ve eğitim çavuşuydum. Sana söyleyeceğim tek şey ağustosta gitme ne zaman gisersen git :)

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Scudo
Abi öyle ya da böyle yapilacak bu erteledikçe stres.. Hemen git.. Aradan çıksın..

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@alperK ben devre kaybı gittim kardes avantajlı yonleride var dezavantajıda var yk bne spor yapacam kosacam 40km yol yürüyecem dersen normal devrelerinle git.tabi gideceğin yerdeki insanlara bağlı hersey..işin yoksa nişanlın yoksa git bence nişanlın filan varsa zor olur.yada kız arkadasın varsa.Lakin eninde sonunda gideceksin.Erken gitmen herzaman iyidir iş hayatında hep bir engel.

@devilmycarlos haziran başı gibi gideceğim kötüde olsa elbet zaman geçicek okulu biteli 1.5 sene oldu anlamadım nasıl geçti

@alperK valla acemi birliğine yazın gitmemeni tavsiye ederim yinede siz bilirsiniz.kilon var ise baya zayıflarsın.

@alperK müsaitsen şimdide gidebilirsin ben 2günde gittiydim.Gerci benim tecil bitmiş 1sene gecmiş bakaya duruma düşmüşüm eve kağit gelince öğrenmiştim işten ayrılıp askere gitmiştim.

nasıl bir sıkıntı.ilk gittiğim gün denetim varmıs bisürü cam sildim

@alperK

Ben Askere gitmek isteğimde 1.5 sene sonraya gün vermişlerdi. Dilekçe üstüne dilekçe ile 9 ay sonra gidebildim. Yaz ayında acemilik daha iyi bence tam zamanı.

@alperK
Ben kışın ve DK gittim çok güzeldi.Bol bol TV izledik,üsteğmenimiz ile film izledik,doğru düzgün eğitim de yapmadık....vs.
Tabiki bunlar nereye gittiğine de bağlı.Ben Manisa/Batıkışla da ünlüler bölüğü denen yerde yapmıştım(Rüştü Reçber,Serdar Ortaç falan orada yapmışlar)

@alperK en yakın celp döneminde hemen gönderirler bide dk olayı var tabi bu dönem acemilik kolay olur deler ama gideceğin yere göre değişir o iş yazdan iyidir.
kendime soru (anlayanlara da) bu dk ların devresi kaçık olduğundan devrecilik olan yerde bunların hali nasıl oluyo :D

dövizli askerlik için bekliyorum, özellikle Sayın Bülent Arınç'ın yaptığı 1000 euroluk açıklama, bende mutluluk yarattı. ( mevcut durumda 6000 euro, beş bin euroluk bir indirim söz konusu)

@Emre Yönlüer

Serdar Ortaç Sivas'ta yaptı diye biliyorum. (link)

@Ömer Ş.
Acemilik mi,ustalık mı?? :) Aslında Serdar Ortaç'tan emin diilim ama Rüştü yapmış orada.....:D

Geri