Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askılı tayt tavsiyesi

@RoninRider hocam ne kadar teşekkür etsem azdır. Gerçekten harika bilgiler paylaştınız sağ olun, var olun🙏🏻

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Scudo
Sizce hangisini almak daha mantıklı.

Kargo ve vergisindahil 1450 liraya Castelli
(link)

1000 liraya Sora Pro HT90

(link)

Sizce hangisini almak daha mantıklı.

Kargo ve vergisindahil 1450 liraya Castelli
(link)

1000 liraya Sora Pro HT90

(link)
Ht90 pedli taytını 3 sene önce almıştım gayet güzel bir ped ama sora taytları arasında başlangıç seviyesi sınıfında,Castellinin kiss air2 nin yerini tutabileceğini zannetmiyorum.450 tl farkta az değil ama.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Ikisi arasındaki farkı biliyor musunuz?
30 gr ağırlık farkı. bildiğim kadarıyla pedler aynı, paça lastiğinde ufak bir değişiklik var. bir de kumaşta sanırım bir miktar fark var.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Valla son kalmıştı, aldım gitti 😂
Destek için teşekkür ederim 👋

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve Aesert
Valla son kalmıştı, aldım gitti 😂
Destek için teşekkür ederim 👋
Burak Bey merhaba, almış olduğunuz tayt elinize ulaştı mı acaba. Deneme fırsatınız oldu mu merak ettim.

Gelince yorumları beklıyoruz. 👍👍
Burak Bey merhaba, almış olduğunuz tayt elinize ulaştı mı acaba. Deneme fırsatınız oldu mu merak ettim.
Taytı baya bir süredir kullanıyorum. Dün 231 KM'lik İznik sürüşünde de giydim. Sabah 6'da çıkıp, akşam 9'da döndük. Taytın sağladığı rahatlık ilk km'de de, son km'de de aynıydı, sıfır acı ile bitirdim turu.

Taytı baya bir süredir kullanıyorum. Dün 231 KM'lik İznik sürüşünde de giydim. Sabah 6'da çıkıp, akşam 9'da döndük. Taytın sağladığı rahatlık ilk km'de de, son km'de de aynıydı, sıfır acı ile bitirdim turu.
Memnun kalmanıza çok sevindim. Sizin sipariş verdiğiniz tarihte benim de bir arkadaşım yurt dışından getirmişti. Kiss Air pad gerçekten de baya bir konfor sağlıyor. Size sormak istediğim konu benim taytımda 4. yıkamadan sonra dikişleri atmaya başladı, sizde böyle bir sıkıntı oldu mu merak ettim. Bana gelen ürün Moldova da üretilmiş, dikişlerinin bu kadar kalitesiz olması şaşırttı beni.

Bende bir sorun yok, 30°'de yıkıyorsunuz değil mi?

Vücut ölçülerinize göre hangi beden aldınız. Ben L ile XL arasında kaldım. Geçtiğimiz hafta 980 liraya Decathlon tayt aldım sonuç hayal kırıklığı. 60 km sürüşte bile ağrı hissettim. Yorumunuza istinaden sipariş edeceğim.

Vücut ölçülerinize göre hangi beden aldınız. Ben L ile XL arasında kaldım. Geçtiğimiz hafta 980 liraya Decathlon tayt aldım sonuç hayal kırıklığı. 60 km sürüşte bile ağrı hissettim. Yorumunuza istinaden sipariş edeceğim.
1.78 boyum, 83 kilom. Ben L aldım.

Yaz için şöyle bir tayt almak istiyorum. Bu modeli kullanan var mı? Decathlon önermeyin lütfen Allah belasını versin öyle taytların.
(link)

Geri