Scudo Sports

assize as200 kurulum hk

Erhan81

Aktif Üye
Tepki
89
Bisiklet
Cannondale
Merhabalar elimde bulunan assize marka as200 model km sayacını sıfırladım ankcak teker ebatını girme menüsü nü bulamadım forumda da geçmiş konulara baktım ama bir sonuç alamadım malesef.. assize 200 yada assize km saatı teker çapını inç nasıl girecegimizi bilen birileri var mı acaba ? :)

Scudo
İki tuşluysa ikisine birden uzun süre basılı tutmayı deneyin.olmazsa da mesela kronometre menüsündeyseniz maz hızda odo da vs deneyin

Menülerde tek tek denedin mi?Olmazsa iki tuşu ayrı ayrı dene birinde mutlaka olacak.Geçen gün as 400 de bu şekilde bulmuştum menüyü

hocam direkt inç ibareli bir menü mü geliyor peki ? inç logosu falan mı cıktı ? @Erdem Yıldırım

AS 880 modelinde ODO'ya gelince solda ki tuşa basıp inç olarak giriliyor benim modelde öyle.

@Erdem Yıldırım @ceyhunözkan hocam odo yazan kısma geldim iki tuş a aynı anda uzun süre basılı tuttum 4 haneli bir kısım geldi ekrana buraya nasıl inç yada ölçüyü nasıl yazıyoruz şimdi lastik inç olarak 28 inç şehir bisikleti lastik CONTINAL COUNTRY PLUS S 28X1,6 ölçüsünde .

şimdi inç mi yazacagiz yoksa lastik üzerinde yaza 700x vs vs olan degeri mi giiriyoruz ?

@Erdem Yıldırım ekranda 00:00 4 basamaklı bir alan var buraya 28:00 yazmam yeterlimidir ?

tamam hocam lastigimin modelı CONTINENTAL COUNTRY PLUS S 28X1,6 ? uzerınde ölçü kodları var ? teşekkür ederim şimdiden :)

lastiğin üzerinde 700x... bir değer olması gerek onu söyleyebilir misin?

Sanırım lastiğin 700x37c bu değeri benim kullanım kılavuzunda bulamadım 700x35c =2168 700x38c =2180 yazıyor.Senin km saatinin içinden kullanım kılavuzuna benzer bi kağıt çıkmadı mı? orda b tablo olması gerek

@Erdem Yıldırım hocam kullanım kulavuzu malsef yok anneler malum

128x13/3/15 yazıyor

Dosyalar

• IMG_0993.JPG
    IMG_0993.JPG
    118,8 KB · Okunma: 9
Bendeki tabloda bu lastiğin ölçüsü yok ama ölçmenin bir yolu daha var lastiğinin çevresini bir iple ölç bu ipi de metreyle ölç bulduğun değeri km saatine gir 2168 ile 2180 arası bi değer çıkacak

@Erdem Yıldırım hocam verdiginiz tum yanıtlar için tekrardan çok teşekkür ederim.. gece gece ilaç gibi geldi vallahi :)

Est. kardeşim sorunun çözülürse ne mutlu bize km saatini bi hevesle alıyor insan ayarlayamayınca da çıldırıyor! :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
Geri