Scudo Sports

Ataşehir

Scudo
@ilknur/turker
Biraz geç oldu k.b grubumuza facebook sayfamızdan katılabilirsiniz.Biz genellikle etkinliklerimizi orda paylaşırız
(link)

Bende ataşehir örnek mahallesindeyim katıldım gruba.

öncelikle herkese merhaba. Foruma yeni katılan bir üyeyim. Bisiklet sevdam çok eski yıllara dayanıyor. 1 hafta önce SaIcano NG 650 aldım. Hergün bisikletimi ümraniye deki iş yerime gidip gelirken kullanıyorum. C.tesi ve Pazar günleri de ataşehirden canım nereye isterse gidiyorum. Ataşehir ve çevresinde pedal arkadaşı ariyorum. Ulaşmak isteyenlere telefon numaram:05413560183.

Ben kadıköyde oturuyorum Ataşehir bana yakın belki birlikte turlarız?

Benim icin cok guzel olur. Nereye gidersem gideyim yalniz gidiyorum. Hem birlikte vakit geciririz hem arkadas olmus oluruz. Her hafta geliyorum kadikoye. Sende numarani verirsen konusup bu haftasonuna ayarlayabiliriz bir program.

buyrun ataşehir ve çevresinde yaşayanların etkinliklerini paylaştığı facebook sayfamız :) burada birçok ataşehirli var (link)

• Beğen
Tepkiler: mert_alican
@mertalicanakcay

Numaram:05312128858 salı-perşembe-cuma günü saat 7 den sonra,çarşamba günü saat 5.30 dan sonra ve cumartesi-pazar boşum.

@Umut Kılınç37
Tamamdır. Ben kaydettim numaranı. Bir arkadaş daha var 3 kişi olarak turlarız bolbol. O arkadaşta ataşehirde oturuyor. Ben haftaiçi çalışıyorum ama c.tesi ve pazar günleri boşum. Bu hafta haberleşip güzel bir tur yaparız hepberaber.

Değerli büyüklerim kardeşlerim ataşehirde ve çevresinde büyüyelim. Başka ataşehir ve çevresinde olan ve bilgisini paylaşmak isteyen var mıdır? İçimizde gurup oluşturup başka guruplarla gezme ve etkinlik düzenleyebiliriz..

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.
Umarım yeni bisikletimi alır almaz güzel organizasyonlarda birlikte olabiliriz.
Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: FFAKO
Öncelikle herkese merhaba,

Aslen Edirne'nin Uzunköprü ilçesindenim. 23 Yaşındayım ve Ataşehir/İçerenköyde bir seyahat acentasında tatil danışmanlığı yapıyorum. İstanbul'a taşınalı yaklaşık olarak 3 ay oluyor. Edirnedeyken NG650 kullanıyordum. Fakat oranın şartlarından dolayı pek fazla bisiklet kullanma şansım olmadı. Şimdi ise Kron XC 250 aldım ve onu kullanıyorum ve bazı akşamlar iş çıkışında ve pazar günleri Bostancı Sahilde pedallıyorum. Biraz daha kondisyon kazandıktan sonra istanbul dışı yakın şehirlere pedallamayı düşünüyorum. Düşündüğüm bazı şehirler, Kocaeli-Sakarya, Lüleburgaz veya Lüleburgaz-Edirne. İlerleyen haftalarda bana katılmak isteyen olursa birlikte bir program yapıp yola cıkarız. Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: FFAKO
Bende ayni sekilde icerenkoyde oturuyorum.yaklasik 3 haftalik bir arastirmadan sonra bugun maasim yatar yatmaz ng650hd aldim.bisikletin hakkini vermek istiyorum.boyle bisikletleri yatirmak gunah.oncelikli amacim bostanci sahilde.aksamlari kondisyin yapmak ve sonrasinda durum artik.ne.kadar elverirse ege koyleri.sahilleri turu yapmak.tabi ki tura ist dan baslamak degil niyetim :)

Merhaba abilerim ben 2 gün önce sedona 701 alarak aranıza katıldım bunu almadan önce mondial marka çift amortisör lü bisiklet vardı bende bu hobiyi ve değişik sokaklar caddeler görmeyi sevdiğimden bisikletimi değiştirdim cumartesi veya pazar günleri olan kısa turlara katılmayı isterim birde yakınlarda olan bisikletçilerlede tanışmak isterim.

Merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım Atasehir turkis bloklarinda oturuyorum yaklaşık 2 yıldır bisiklete biniyorum ve sigara kadar bisiklet bagimlisiyim benimle hafta içi veya hafta sonu tur yapicak arkadaşlar arıyorum bazen yılda 1 kere uzun yolculuk yapabiliriz.bisiklet marka olarak cannondale Quick 5 28 jant city bike kullanıyorum.bilginize

bende bisiklet kadar sigara bağımlısıyım bendede toplama bi mtb var. ama sanırım sana yetişemem 28 jant seninki:) çekmeköydeyim. hafta sonu olarak sadece c.tesi müsait olabilirim...

aramıza hoşgeldiniz sinan bey :)

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Hafta sonları Ataşehir,Kayışdağı,B.Bakkalköy civarında turlamak istiyorum. Hem bilmediklerimi öğretecek, hemde arkadaşlık edecek dostlarla tanışıp turlamak isterim. Hatırladığım kadarıyla Aydos ormanda güzel bisiklet parkurları vardı. Yada pedal basıp Bostancı sahile inilebilir. Yok bostancı uzak olur diyenler için araç bagajında 1 bisiklete daha yer var :)

Geri