Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ataturk Olimpiyat Stadı Gece Saati Dönüş

onur güneş

Forum Bağımlısı
Tepki
170
Bu aralar forumu cok rahatsiz ettim bisikletdısı bundan dolayi ozur dilerim.Fazla uzatmadan soruma geliyim mac cikisi 12 olacak ve ne metro ne metrobus hepsi 00:00 da bitiyor seferleri anadolu yakası en azindan kadikoy yada uskudara nasıl gecebilirim acaba calisirlar mi mac gunu diye kadikoyden yada uskudardan taksi ile atasehir e donerim diye dusunuyorum ama metro metrobus olayi kafami karistirdi onlar olmassa taksi ile gelsem herhalde butce çöker :(

Scudo
Maç çıkış saati metro var diye biliyorum. Yoksa da dolmuş falan oluyor. Hiç olmadı, otostop çekersin. İlla birisi alır arabasına. (Daha önce ben aldım çok orada)

Metrobüs gece boyunca çalışıyor. Sanırım en geç yarım saatte bir'e düşüyor. Ama çalışıyor. Aktarma yapmadan Beylikdüzü - Kadıköy yapabiliyorsun gece.

Kadıköy sonrası sana kalmış, ben bilmiyorum.

En koti statdak toplulukla birlikte kadikoye gecis yaparim bir sekilde, bisikleti satcam,bazen kafam atiyor motor al diye neyse artik evden 5-6 gibi cikarim kaybola kaybola giderim not alirim donuste ayni rotayi uygular kadikoyden taksi :)

@Gökhan Toros
Gökhan abi peki olimpiyattan metrobus e dolmus var yada otobus var mi baktim rotadan dedigin baya mantıklı geldi

Muhtemelen taraftar grupları otobüs kaldırıyordur. Taraftar gruplarıyla görüşüp ulaşım için bilgi alabilirsiniz.

ekşisözlük: galatasaray kulubunun pacha tour la duzenledigi seferlerlede gidilebilir.harbiye acik havanin onunden kalkmaktadir.ancak gidis donus fiyatınin 10 milyon olmasi yuzun astarindan daha pahalı olmasina ornektir.ulan 30 milyona kombine bilet aldık her maca 10 milyon yol parasi mi vericez diyip kulupten makul fiyata pacha tur kombine bileti de istemekteyiz.

En güzeli çadır alıp stadın ortasına kamp atmak. :evil:

Minibüsle metrobüs bağlantılı çok rahat dönmüştük, metroyla falan uğraşmaya değmez. Zaten metro vagonu gaz odası gibi oluyor.

Onur maç sonu metro oluyor tavsiyem maç bitmeden 5 dk önce çık.
50.000 kişi gelse 25.000 metroya dalıyor yanarsın.

Herhalde BJK Arsenal maçına gideceksiniz. Bende gideceğim ve maç günleri metro saat 01.00 e kadar çalışıyor. Ayrıca İETT otobüsleri ve minibüsler de çalışıyorlar. Merak etmeyin orada kalmazsınız.

@Berke Kazankaya
Berke bilet icin 5 km +3 saat kuyrukta bekledim bide 100 tl para bayıldım 5 dk erken degil 1 sn erken cikmam :)
Arsenal fanatigi olarak yine bjk li olarak hangi takimi tutsam karar veremedim :) istanbulda formami giyip besiktas londrada tv karsisinda arsenal :)

@Orhan Kılıç
Evet dun 3 saat bagdat caddesi kartal yuvasinda plastik bilet almak icin kuyrukta bekledim neyseki aldik bileti bir arkadasimada aldim son dakika suprizi olarak onlan gidecegiz.

Geri