Scudo Sports

Atilla Bisiklet Takım Otobüsü ve Resmi Web Siteleri

Scudo
Hem hayırlı olsun hemde tebrikler.Bisiklet sporu adına ülkemizde bu bir ilk olacak,güzel olmuş hakkatten,bende bir 302 ile başlamayı hayal ediyordum.sizler V8 ile başladınız ya gerisi gelir artık,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..böyle şeyleri görünce inanın insana şevk geliyor.

@ADMCOACH

Çok teşekkürler Adem abi. Atilla hocamında selamları var sana.Senin gibi değerli insanların da katkıları büyük bu spora.

• Beğen
Tepkiler: karatascaner
tahmin etmişdim daha önceden böyle bir şey yapacaklarını ama bu kadar erken olması beni şaşırttı doğrsu

@Tarık Kalkan

sizde o kadar yatırım yapın yedi sülalenizin ismini verin bizde önünüzde ceket ilikleyelim siz yeterki bisiklete bu kadar emek ve önem verin.bunlar çok küçük detaylar arkadaşım keşke türkiyede bisiklete önem versede herkes kendi adıyla takım kursa ne güzel olur hemde.

@Tarık Kalkan

adam türkiyede bir ilke imza atıyor sen kalkıp isimden bahsediyorsun hakkı olan bir konumda adam varmı başka türkiyede kendi özverisiyle takım kuran onun için bunları geçin kardeşim bana cevap atmadan önce araştır bisiklet sporunda hangi konumda olduğunu iyi bayramlar yinede sizleri seviyorum çünkü en azından bisiklete biniyorsunuzdur

Geri