Scudo Sports

Atv seyretmek!!

Aykut Subaşı

Forum Bağımlısı
Tepki
448
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar hotbird uydusunda bı tane kanal vrmış adı ZDF.Maçı gösterıyomuş.Ben geçenlerde baktım göstermiyordu.Sizinde bıldıgınız kanal var mı acaba?

Scudo
evet makineden kaynaklaan ir sebeble olmaya bilir. ben gecenlerde baktıgımda zdf kanalı gösteriyordu maçı sen yinede bir dene sansını.

Dostum ZDF olmazsa ARD kanali maçı gösterir... İkisi de Alman devlet kanalı, maçları sırayla göstermekteler. Bugünkü maç da ARD'de. Sunum Almanca, fakat inan anlamasan da çok daha heyecanlı ve iyi sunuyorlar Türklere göre...

• Beğen
Tepkiler: Aykut Subaşı
@DoodLez

Rica ederim. Bugünkü sunucu sıkıcı olsa da idare et artık... :)

Ben Gürcistan kanalından izliyorum Rustavi 2 :D

Ama tanıdık bir uyducun ( tanımadık da olur :) ) varsa götür, hallediyorlarmış. Bizim arkadaş getir kırarız şifresini dedi de, ben üşengeçliğimden götürmedim daha :04:

@H.Okyay

E uydunuzda şifre girme özelliği varsa zaten siz de kırarsınız, hiç birşey yok ki bunda... ATV'nin sitesinde de yazıyordu, 00000 gibi bir şifre vardı onu girmeniz gerekiyor sadece. Teknik danışma hattı falan da sunuyorlar, sitelerinde herşey yazıyor...

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@sevims

Hmm. Ben bir Atv nin sitesini ziyaret edeyim öyle ise.

Arkadaşlar bi uydu alıcınızın markasını ve modelini yazın bnde çoğu uydu alıcının ATV Biss K.e.y. Girişleri var.. Dodlez seninki yokmş k.bakma :(

Mesela bizimki Goldmaster 9400

Kumanda üzerinden menu tuşuna basınız, Sistem ayarları üzerinde 121 tuşlayınız, karşınıza gelen menuden set to default seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız ve karşınıza çıkan evet seçeneğini seçiniz ok seçeneğinde kumanda üzerinden ok tuşuna basarak ke.y. menusunden çıkın atv üzerinde 20 sn bekledikten sonra açılacaktır...

Bn böyle yapdım ve izleyebiliyorm

Geri