Scudo Sports

Aurumania Limited Edition Solid Gold Bike 160.000 USD

@Aykut Subaşı

Altının yoğunluğunun karbonun yoğunluğundan 8 kat fazla olduğunu düşünürsek bu tur değil çin işkencesi olur. :D

Scudo
maksat millet bisikleti görsün :D alcan bunu arkadan arkadan gidicen :)

O kadar param olucak ne alırım ne binerim valla o taşlarla süslü olmasa bi derece binilebilir bence bi erkek için fazla taşlı şu rap yıldızları bide ünlü futbolcular takıyor ya bole taşlı şeyler neyse bizi bozar diyim kısacası :))

Hayal edin bir arap prensinin bunun üstünde turladığını :D

Bu bisiklete binmek cesaret ister , adama çarparlar , bisikletide alırlar - kaçarlar...:)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Ben alırım da altın erkeğe haram olmaz yani :D

takmak haram binmekle ilgili birşey yok ama binmek haram değildir hatta süper olur millet altın takıyorum diye hava atarken sende nevar bnde altına biniyorum dersin :D

ağırlığınca altın eder denen bu olsa gerek
bununla bir kasise girsen prlantaları düşürürsün valla =)
teşekkürler

yaptiklarina gore, alan sapiklar da vardir arkadaslar. bence bunu almak, tam anlamiyla sapiklik, haysiyetsizliktir. o parayla kac cocuk okutturulur, kac okul yaptirilir, kac sakat sagligina kavusur, kac ac doyurulur?... veya altin bir bisiklet alinip duvara asilir!... dedigim gibi, merak etmeyin, alan olur. turkiye'de de alirlar, onlarca luks arabanin tursusunu kuran agalar var, yanina bir de bisiklet asar.

boyle haberler gorunce cok sinirlerim bozuluyor.

Bunla Trans-Afrika yapacak bisikletçiyi alnından öperim.

gereksiz bir şey bence, tam Arap Şeyhlerine göre.

En güzel bisiklet binebildiğin bisiklettir.

Yalnız altının özkütlesi 19. Yani karbonun 8-9 katı falan. Kesinlikle sürülecek bir bisiklet değil. Pek süs eşyası gibi de değil. :)

Geri