Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avcılar civarında günlük tur için rota önerisi arıyorum

etkiliadam

Daimi Üye
Tepki
314
İsim
Oktay Yörük
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Avcılar'dayım ve ortalama 25-30km turlayabileceğim bir rota arıyorum kendime. Herkesin tahmin edebileceği gibi güneşin tepede olmadığı saatlerde, araç trafiği ve insan kalabalığı olmayan, yolları düzgün olan bir rota arıyorum kendime. Kendim deneye deneye bulmayı planlıyorum ama önerisi olan varsa boş yere eziyet çekmeyeyim 1 hafta.

Avcılar Cihangir'deyim. 15km'lik bi mesafe olsa git gel 30km işim görülür. Sabah 10-12 arası hem trafik hem insan kalabalığı düşük olacaktır diye düşünüyorum. Konu yanlış yerdeyse şimdiden özür dilerim.

Scudo
Ne kadar işinize yarar bilmiyorum. yazmak istedim sadece. 7-8 aydır buradan servis ile işe gidiyorum. ( Hiç bisiklet ile gidip denemedim. 5 sene neredeyse tektük bisiklet kullanıyorum.) Bazen burada yol bisikleti kullanan kişileri görüyorum, benimde bisiklete binme hevesim geliyor. :)

Otobüs kullanmak sıkıntı olmazsa 76O ile maskoda inip, otobana paralel yan yoldan ilerleyerek ,olimpiyat stadının sağ tarafından. Çam ve Sakura Şehir hastanesinin yanından, Eski edirne asfaltına kadar bir rota. çoğu 3 şeritli yol giderken çok hafif tırmanış eğimli- dönüşte tam tersi iniş şeklinde.
Otobüs kullanmadan da bu rotayı yapabilirsiniz k.çekmece sahil - kanarya sahil- halkalı 'dan olimpiyat stadına doğru. Sadece sizin hedef kilometrenizi biraz geçer.

Sabah çok erken ( 06:00 gibi) gidilirmi köpek durumunu bilmiyorum o konuda uyarayım. Sabahları hava aydınlanırken köpekler yüzünden bisiklete çıkamadığım için bisiklet kullanmayı bıraktım ben. :kötü:

resim_2021-08-17_230713.png

Ne kadar işinize yarar bilmiyorum. yazmak istedim sadece. 7-8 aydır buradan servis ile işe gidiyorum. ( Hiç bisiklet ile gidip denemedim. 5 sene neredeyse tektük bisiklet kullanıyorum.) Bazen burada yol bisikleti kullanan kişileri görüyorum, benimde bisiklete binme hevesim geliyor. :)

Otobüs kullanmak sıkıntı olmazsa 76O ile maskoda inip, otobana paralel yan yoldan ilerleyerek ,olimpiyat stadının sağ tarafından. Çam ve Sakura Şehir hastanesinin yanından, Eski edirne asfaltına kadar bir rota. çoğu 3 şeritli yol giderken çok hafif tırmanış eğimli- dönüşte tam tersi iniş şeklinde.
Otobüs kullanmadan da bu rotayı yapabilirsiniz k.çekmece sahil - kanarya sahil- halkalı 'dan olimpiyat stadına doğru. Sadece sizin hedef kilometrenizi biraz geçer.

Sabah çok erken ( 06:00 gibi) gidilirmi köpek durumunu bilmiyorum o konuda uyarayım. Sabahları hava aydınlanırken köpekler yüzünden bisiklete çıkamadığım için bisiklet kullanmayı bıraktım ben. :kötü:

271927 dosyayı görüntüle
Hocam teşekkürler ama bahsettiğiniz rotanın başlangıcına git gel bile 45km yapıyor. İstanbul'da birçok yerde günlük tur için rotam var ama Avcılar Cihangir'den yapılabilecek 1 - 1,5 saatlik günlük tur rotası oluşturmak istemiştim. Yine de çok teşekkürler ilginiz için.

Hocam geçen aynı rotayı denedim nerdeyse, ama akşamüstü denediğim için insan ve araç kalabalığından deli oldum. Siz hangi saatlerde yaptınız ve kalabalık durumu nasıldı? Sahilde sürekli dur kalk şeklinde gitmek aşırı rahatsız ediyor.

(link)

Hocam geçen aynı rotayı denedim nerdeyse, ama akşamüstü denediğim için insan ve araç kalabalığından deli oldum. Siz hangi saatlerde yaptınız ve kalabalık durumu nasıldı? Sahilde sürekli dur kalk şeklinde gitmek aşırı rahatsız ediyor.

(link)
Benim bisiklet sürme saatim sabah 05:00 te başlar. Saat 10:30 a kadar eve dönmüş olurum. Sahil güzergahını daima sabah çok erken saatlerde kullanırım. Genelde 100 k ve üzeri turlara sabah çok çok erken çıkmaya gayret ederiz. 60 k tarzı turlarda sabah 06:30-07:00 arası bizi kurtarıyor.

Geri