Scudo Sports

Aventon Kadro Siparişi Hakkında

Berk Mercancı

Forum Bağımlısı
Tepki
676
Bisiklet
Raleigh-USA
Yakın zamanda bi track kadroseti alacağım. Aklımda Aventon var şu an. Aventon Cordoba, uygun fiyata bulursam da Mataro modelini düşünüyorum. İndirimli olarak bazı siteler buldum örneğin citygrounds.com ve amazon.com gibi. Ama sanırım Türkiye'ye kargo yollamıyolar. Ben Amazon yolluyor diye biliyordum ama sipariş sırasında "Ürün adresinize gönderilemiyor. Nakliye adresinizi değiştirin veya siparişi silin" diye uyarı çıkardı. citygrounds.com zaten ABD ve Kanada dışına göndermiyomuş. Zaten dolar arttıkça artıyor, bi an önce almak istiyorum. Bütçe olarak da en fazla 600 TL veya birazcık üstüne çıkabiliyorum. Nereden nasıl alabilirim önerisi olan var mı ?

Scudo
reklam olarak algılamayın lütfen . amerikadaniste.com - usa dışına kargo göndermeyenler için kullanabilirsiniz. sistemi kullanan müşterim var ordan biliyorum. bir çok alışveriş yaptı hatta harley davidson satın aldı. üyelik ücretli yalnız. sistem hakkında çok bilgim yok o konuda bilgi veremiyeceğim ne yazık ki... kolay gelsin.

edit:ekleme

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Biraz araştırdım ama pek sağlıklı bi yöntem gibi gözükmedi bana. Kayıt ücreti 15 dolar, bir sürü adres değişikliğiyle vesaire uğraşılması, kargo ücretinin fazla oluşu ve ekşi sözlük'teki kötü yorumlara bakacak olursam pek içime sindiğini söyleyemem açıkçası...

Al 400 dolara china karbon kafan rahat etsin

@cparlakgul

Sorun orda işte, öyle olunca kafam rahat etmicek. 2 gün öncesine kadar Aliexpress'ten alüminyum alıcaktım, Aventon'ların alınabilir seviyede olduğunu görünce vazgeçtim tamamen

Ayrıca duyurulur, Amerika'da veya Avrupa ülkelerinden birinde olup benim yerime kadro alabilecek yardımsever aranıyor :)

Niye rahat etmiyor kafan, china kadrolardan amerikada bir arkadasta vardi bmx gibi kullaniyordu fixedi sifir sikinti

Marka takıntım yoktur ama daha hafif, kalitesi belli olan bi kadroyu almak varken ne olduğu belli olmayan bi kadroyu almak pek içime sinmiyor

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Dün Aventon'a direk mail atmıştım nasıl alabilirim diye. Bu akşam cevap vermişler. Beni Avrupa distrübitörüne yönlendirdiler. (link) Buradan diğerlerine göre daha ucuza alabilirmişim dediklerine göre. Ancak kendi sitelerinde 349 dolar olan kadroset, distrübitörün sitesinde 320 pound olarak gözüküyo. Biri 780 TL, biri 1230 TL. Sonra tekrar mail attım, daha ucuz olduğunu söylediniz ama tam tersine daha pahalı diye, bu sefer gelen cevap "Shipping from LA would be $360 to Turkey." Anlayamadım açıkçası. Zaten asıl almak istediğim kadroset bu adamların elinde yok (Aventon Cordoba). Amazon.com'da güzel fiyata buldum ama malesef onlar da Türkiye'ye yollamıyorlar. Sanırım kadroyu alamayacağım...

alamaman isabet oluyor. mesajdada anlattığım gibi nasıl bir 6061 kullanıyorlarsa kadroda kadro 1900 gr (fork hariç) ve bikeradar da onlarca kırılmış aventon kadrosu var. ben böyle bişeye asla 350 400 dolar aralığında bi fiyat ödemem. biraz daha sabreder para biriktirir en azından 8bar alırdım. yada söylediğim gibi ebay den 500 dolara güzel bir çelik track kadro düşürürdüm. en azından ağırlığı aventon la aynı olur ama yolda giderken kırarmıyım endişesi hiçbirşekilde yaşamazdım.

hatta geçenlerde ebay de affinity kissena 400 dolara açık arttırmada kapandı. aventonun elle tutulur hiçbir tarafı yok.

Yıl 2016 oldu. Hala almak için yurtdışında bir tanıdığımızın mı olması gerekmekte?

Aventon Cordoba Pink düşünüyorum. :)

@enqinHLC, @Akın Killik uyarmış. Kayıtsız kalmayıp araştırdım. Gerçekten Aventon'lar kırılıyormuş :(
Ben de Pink Aventon'lara aşık olmuş biriyim ve sanırım vazgeçiyorum. Bu kilo ile ben kesin kırarım o kadroyu.

@Akın Killik Leader 725 ya da 735 ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? Bunun hakkında da olumsuz şeyler duyarsam 8bar düşüneceğim sanırım...

Aventon'ı Fixed Gear NYC grubunda bolca görüyorum. Genelde kadroyu sağa sola çarpıp kırıyolar :D Önceki mesajlarda Akın'ın söylediği gibi almamam isabet olmuş. Yol bisikletinde de alüminyumdan soğudum zaten yeterince. Yol için de çelik kadro planlıyorum bakalım. Raleigh'ten güzel bi fixed gear oldu ayrıca :)

@Berk Mercancı Benimde şuanda beldesan çelik kadrom var. Hafta sonu fixed yapıcam. Jant seti olarak ne kullanıyorsun? Önerebileceğin hazır jant seti var mı?(Siyah profil jant seti düşünüyorum) Güzel bir track kadro istiyorum. Daha modern görüntüsü olsun istiyorum. Aventon ve Leader kadroları hoşuma gidiyor. Aventon dediğiniz gibi cidden ağırmış. Leader için araştırmaya devam edeceğim.

@Uğur S. Şu kadronun mavisi hoşuma gitti. Yunanistanda bayileri de varmış. Benim için alınması hiç sorun olmayacak zira yengem yunanistan vatandaşı. Abimle sürekli gidip geliyorlar. Gittimi arabanın arkasına atıp getirir.

@Berk Mercancı @Uğur S. Kadro hakkında fikriniz var mı?

(link)

@enqinHLC
Kadro hakkında hiç bilgim yok, güzelmiş çirkinmiş diyebilirim anca. Onun dışında jant seti olarak Miche Pistard önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Berk Mercancı jant seti olarak kaydettim. Wiggle üzerinden baktığımda teller ve göbek nikelajlı görülüyor. Siyah olması ihtimali varsa jant görüntüsü içime sindi. :)

Geri