Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Average speed? Sizin ortalama hızınız kaç Meraktan :)

hüseyin özbakır

Aktif Üye
Tepki
67
Sigma 1009 kullanıyorum Mtb bisikletimde.....................................................
Max. speed 60.88 - Average speed 16.58 Diyor. ...........................................
Saatı takalı çok oldu çok yol yaptım ama ortalama hızı bi yükseltemedim boşladım Benden bukadar......................................................................................16.58 Avg. speed :)

Scudo
Arkadaşım çok yanlış bir düşünce içindesin o ortalama hızı tek parkur için kullanacaksın ömür boyunun ortalaması olmaz :) mesela 60 km lik bir tura gideceksin tura başlamadan değerleri resetleyeceksin.Gittiğin zaman bakacaksın yeniden resetleyip dönüşe bakacaksın.Ayrıca ortalama hızın sabiti olmaz yol ,hava,lastik durumlarına göre değişir .İnsanın da bir günü diğer gününü tutmaz.

22'nin üzerine çıkamıyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: hüseyin özbakır
ist trafiğinde her akşam fırsat buldukça 78 km kullanıyorum...Amann ne gerek var pahalı bişeye diyip bc509 u hiiiççç incelemeden taktım..Ortalama hızımı göstermiyor ama genelde 3 saat içinde bitiyor parkur.

• Beğen
Tepkiler: hüseyin özbakır
30 km yi 59 dk da ortalama 29.90 km/hız la yol aldım

@sonEr´´

Toplam zaman / Toplam kilometre = Ortalama Hız

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Mehmet Ser

Yanlışınız var herhalde?30 km'yi 59 dk'da alınca ortalama hızınızın 30'un üstünde olması gerekir.

@Harun Salcı

Km m mi yanlış isterseniz küsüratlı söliyim :)

@Mehmet Ser

Ya şöyle;30 km'yi tam 1 saatte giderseniz ortalama 30 olur.1 saat 30 dakikada giderseniz ortalama 20 olur.Yani aslında zaman uzadıkça ortalama düşmesi lazım,siz ters yazmışsınız.59 dk'da mesela 30.1 olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Harun Salcı
Aydostan Kozyatagına durmaksızın pedal bastım o günde enerjiktim. ilk 2 km rampaydı ısınma turu 5 km rampa aşağı indim pendiğe sahile ordan hep düz yol 30 dan aşağıya inmedim hatta 40 km/hızla yol alıyordum rüzgarın kesildiği yerde. son 2 km de rampaydı bostancı sahilden d-100e çıkan yol yokuş o yokuşu çıktım. Fakat ortalamam 29.90 gösterdi ben memnunum ortalamamdan.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Rahat tempo 16
Ağırlıklı ortalama 20km

Ancak 24-25leri gördüğüm oldu....
Tüm rakamlar Pendik-Bostancı arası düz sahil yolu değerleri...

bugun konya belenbaşı beli nde 68 e çıkabildim max. çok yokuş yoksa 30 un altına düşmüyorum. daha çok güçlenmem lazım :)

Beni bilen bilir 50 Km' yi ortalama 30 Km hızla gidebiliyoum Km. arttıkça ortalama hızımda düşüyor tabiki. En Yüksek Hızım Şuanda 63,80 Mtb İle

Bahçelievler yeşilköy sahil ve geri dönüş. Bazen 42-43km bazende 32-33km yol alıyorum. ortalamam 15-18 arası değişiyor. Maksimum hız olarak ta arkadan gelen rüzgarla düz yolda 44km/sa gördüm :)

Bu gün 60 km kadar bisiklet sürdüm 15 km'de bir sıfırladım 25 km hızda yada bundan biraz yukarda biraz aşagıda sürdüm yok ben daha fazla yapamıyorum 16.. küsür oluyor kalıyor Bugün rüzgar çoktu bide yarın bakıcam... ortalama 30 u gören arkadaşlarıda tebrik ederim bu arada süpersiniz... :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Yol bisikleti ile 85 km yol aldım ve ortalama 27.4 km/s hız yaptım. En iyi derecem bu. Daha önce 15 kilometrelik yolda 29.4 km/s ortalama da tutturmuştum. Mesafe artarsa ortalama düşüyor ama şunu söyleyeyimki profesyonel sporcuların yarışlarda bir artısı var. Grup halinde gittikleri için rüzgar yemiyorlar. %30'a kadar enerjilerini koruyorlar bu sayede. O sporcular aynı parkuru tek başlarına koşsalardı aynı ortalamayı tutturamazlardı. Ne olurdu mesela 42 km/s ortalama yerine mesela 35-36 km/s gibi bir değer tuttururlardı heral 200 km lik yolda.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Geri