Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avm'de otoparkta bisiklet yasağı

bir sayfalık bir dilekçe hazırlıyorum avm yönetimine degil de şirket üst yönetime göndermeyi deneyeceğim.
park sorunu talihsizliği bir tek benim başım da sanırım sizin kurum bisikletliye ayrı saygı gösteriyor demek takdir ettim :)

Scudo
@Arif Gören
Birisi önüme 1 sayfalık dilekçe bıraksa, hiç okumadan direkt olarak çöpe gönderirim.
Kompozisyon yazar gibi dilekçe yazılmaz, dilekçede maruzat en fazla 3-4 satır içerisinde kısa ve öz olarak anlatılır. Gerekli görülmesi halinde sizden olayın detaylarını anlatmanızı isteyen ikinci bir yazı (ya da birebir görüşme) isteyebilirler. Detaylara o zaman girersiniz.

Sözlerimi sakın yanlış algılamayın, ben sadece muhatap olmaya çalıştığınız makam tarafından ciddiye alınmanızı istiyorum.

haklısınız zaten uzun olduğunda işin içinden çıkılmıyor :) ben gerekli açıklamayı yapacağım yazım da verip bekleyeceğim kaldı ki bir şey değişmeyecek biliyorum ama şansımı denemekte fayda var

Kolaylıklar diliyorum. haklı davanızda umarım sonuç sizi mutlu edecek şekilde olur.

@Arif Gören

Dilekçe riskli bir yöntem bence. Sevgili ülkemizde bu gibi büyük (öyle olduğunu tahmin ediyorum) şirketlerde -holding de olabilir- , resmi nitelik taşımayan bir yazının sorumlu ve olaya müdahale edecek kişiye ulaşması düşük ihtimal. Bu dilekçenin akıbetini de bilemeyeceksin. Okuması gereken kişiye ulaştı mı okundu mu ciddiye alındı mı? Daha önce dediğim gibi, ben olsam önce telefon ile görüşmeyi denerdim. En azından karşında bir muhatabın olur.

site üzerinde ki numaraları açılmıyor , avm nin yönetim müdürü denilen şahısta yüz yüze görüştüğümde , ben sizile pazarlık yapmıyorum anlaşmaya çalışmıyorum dediğim olacak tarzın da dönüş yapıyor , dilekçe yazsam da en üst yönetime nasıl ulaşıcak danışmaya verip bunu verirmisiniz tarzın da olsa bu dilekçe yine o şahısın eline ulaşıcak , vede kendince kendini haklı görüp sana araba çarpar bisikletin otoparkta ne işi var kafasıyla cevap verilecek , haklı olmama rağmen haksız muamelesi uyğulayacaklar , artı avm de yönetimde sanırım 3 veya 2 kişi var hepsinin ayrı ayrı pozisyonları var birine gidip söyle sorunum var bakarmısın ilgilenirmisin dediginde ben onunla ilgilenmiyorum onunla ............ kişi ilgileniyor tarzında dönüş yapılıyor , yarın bisiklete canlı bomba gibi davranılaya devam edilecek :)

@Arif Gören
ben bu sıralar çok öfkeliyim otoparkta bisikletin ne işi var araba çarpacak lafını bana dese herhalde "senin karşımda ne işin var sana da ben çarpacam" diye karşılık verirdim ki bu ordaki işinden olmaya durumları daha kötü hale sokar senin için o yüzden böyle ağız dalaşına girme :)

bende bir an vur şunun ağzına konuşabilirse devam etsin dedim içimden , benimle uğraşan şahsı şikayet edeceğim , alışveriş merkezinde güvenlikler, orda çalışanlar olsun hepsi olumlu bakarken tek bir kişi tarafından uğraşılmak can sıkıyor :)

@Arif Gören

Arif kardeşim, senin avm ile işin yok. Avm danışmasına gidersen tabii ki oranın yönetimine yönlendirirler. Sen projenin sahibi olan firmaya ulaşmalısın. Orayı işleten muhtemelen bu firmadır. Değilse de işletmecisine ulaşman için yardımcı olurlar. Araştırdığımda Rings İstanbul'un sahibinin Selin Yapı olduğunu öğrendim. Sana zorluk çıkartan şahsı işe alan kuvvetle muhtemel bu firmadır. Ofisleri de bu AVM'nin oralarda bir yerde anladığım kadarıyla. İletişim bilgileri:

Adres: Veysel Karani Mah. Çolakoğlu Sok. No: 10, Rings Rezidans,
Kat: 7-8-9, 34885, Sancaktepe/ İstanbul
Üretim ve Şantiye : 0216 564 82 40
Satış Ofisi : 444 8 600

Bu numaralardan ulaşıp derdini anlatmayı bir dene. Olmazsa ofislerini ziyaret edip görüşmeyi veya dilekçeni bırakmayı deneyebilirsin.

berk bey yardımınız için sağolun şikayet dilekçesini hazırladım ben aradıgımda da çevap alamıyorum yarın bir kez daha aramayı deniyecegim ulaşamazsam şikayet dilekçemi götürecegim

• Beğen
Tepkiler: Berk Karaca
Rica ederim. Gelişmeleri bizimle de paylaşmayı unutma ;)

Senden 4 yaş büyük birine ''kardeşim'' diye hitap etmen çok yanlış. Hem neden hakkından vazgeçsin ki? Hakkı olanı alana kadar zorlamalı bence.

az önceki yorumu iş yerin de sinirle yazmıştım yeniden konuyu anlatayım ,

dilekçe yazıp avm sahibi ile görüşmek istedim görüştüremeyiz bizde iletemeyiz yanlış olur tarzın da haklısın ama yapabilecegimiz birsey yok denildi rings rezidans binasın da yönetimle konuşmak istenince ,
avm müdürü bisikleti istemeyen şahız güvenlikler tarafından duymuş ve istediği yere yönetime verebilir demiş , mağaza müdürümle konuşarak halen bırakmaya devam ederse mağaza üst yönetiminizi arayacağım demiş .
bahanesi halen ( araba çarpar , bisiklet yasak tarzında devam etmektedir , otoparka giden bisiklet yolu için de park yerini oraya koymaktan vazgeçtik diğer yere koyduk denildi halbu ki otoparka yönelen yol giriş kısmında bitiyor , güvenlikler ve rezidans daki kişiler bana hak verip haklısın denildi , bunun gibi birton ıvır zıvır şeyler yani anlıyacağınız rings istanbul avmye 7 bisikletli gelecekseniz otoparka bisiklet yasaktır bir kişi açıkta kalmak şartıyla 6 kişilik park yerimiz mevcuttur :)
(link)

@Efecan UZUN

Bunları yapması işini kaybetmesine neden olabilecek birşey değil dostum.

işimi kaybetme gibi bir şey söz konusu değil. ama güvenlikler zor durumda kalıyor sen bisikletini otoparktan almayınca bize fırça atıyor diyor , adamı üstlerine şikayet edemiyorum artı güvenlikler herkes benden tarafta olmasına rağmen benim dediğim olacak kafasın da devam ediyor , 15-20 bisikletli gelip park yeri yetersiz kalınca park etmemiz için otoparka yönlendirince kendiyle ters düşmüş olacak veya ben vazgeçip bisikeltle 15 dakikada ulaştığım iş yerime 30-40 dakika yürüyecegim .bu gün bisikletim otoparkta aynı yerde - kendisi izinliymiş ne sorun var ne başka bir şey tek sorun kendisi ama bunun bilincinde değil :)

Bende avm de çalışıyorum.Ne yazıkki şirket yönetiminin katı kuralları olabiliyor.motorumu kapalı otoparka hayatta parkedemem.Onun yerine mal kabul girişlerindeki kapalı alana bırakıyorum.Bisikletlerin çalınması nispeten daha kolay.Ne kadar kamera kaydı olsada güzel ülkemin polisleri bir bisiklet için koşturmaz.Bence bisikletin üzerine bir branda çekmen daha mantıklı.Birde bağladığın zaman hem kimse kurcalayamaz,hemde yağmurdan vs korunur.

aynen üstat dediğin gibi. branda falan bir çare bulacağım , avmye yakın olanları beklerim otoparka

Totaliterizme karşı kaybedilen bir cephe daha.Bunu bir kaybeden olarak yazıyorum.Ben de iş yerime dizüstü şortla bisikletle gittiğim için geçen sene işimden atılıyordum.Bahane çalışanlar arasında insanların karısının kızının olduğuydu.Kimsa bana bu memlekette insanların spora,sporcuya vs. ye destek olduğundan falan bahsetmesin.Bir ara bir yazı okumuştum,olimpiyata katılan sporculara ve branşlarına yapılan ödeneklerle ilgili.İnanılmaz kesintiler vardı.Olimpiyatlarda minderde güreşe devam Türkiye'm!!

sizin karşılaştığınız durum daha içler acısıymış , benimde yaşamış olduğum durum gibi. ne yazık ki bu tarz insanlar çoğu yerlerde mevcut . ondan sonra ülkede sporcu yetişmiyor başarılı olamıyoruz derler kendilerinin buna yol açtıklarını bilmezler. bisiklet dışında uğraştığım birçok spor olmasına rağmen öğrendiğim tek şey , spora sporcuya saygı yok :)

Geri