Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avm'de otoparkta bisiklet yasağı

Scudo
durum halen aynı değişen bir şey yok halen bisiklet otoparkta yasak. adamı şikayette edemiyorum egosuyla yaşıyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
@Arif Gören

eline üç kuruşluk erk geçen her ezik ruhlunun kendi çapında diktatörcülük oynadığı bir ülke burası.
bunların anlayacağı tek şey şiddet. ya temiz bir dayak yiyecek, ya da kendisinden daha üst kademedeki biri tarafından köpek gibi azarlanacak, suratına tükürülecek.

Avm sahibi var daha üst olan onunlada çat diye görüşemiyorum ulaşamıyorum bile haliyle bu adam da kendi bildigini okumaya devam ediyor. 5-10 bisikletli gidip adama sorun yaratmadan sorunun çözülcegini sanmıyorum , yakın çevre arkadaşları bekliyorum :)

@Arif Gören

sen avm sahibiyle konuş bence

bazı bisiklet sever müşteriler çok tepki gösteriyor avm nin bu lüzumsuzluğunu sosyal medyaya taşımayı düşünüyorlarmış de ona yeter.

avm sahibi ile görüştürmüyorlar , görüşmek için gittigimde de danışma ve kapıdaki güvenlikler seni çat diye çıkaramayız oraya bize kızarlar felan gibi laf ediyorlar denedim ulaşmayı kendisine ama her seferinde olumsuzlukla karşılaştım

bence de kesinlikle avm sahibiyle konuşmalısın. konuşurken ilk başta reddetse de sen üslubunu alçak perdeden seç ve istanbul trafiği, sağlık ve çevre duyarlılığını öne çıkar. zaten bunlar gerçekler olduğundan çok iyi anlatacaksın.

kesin olarak izin verecektir diye düşünüyorum. sonra da bu konuda diğer vatandaşla hiç konuşma. onun açısından deli edici olacaktır...

Adama mail atmayi denedinmi. Muhakkak vardir bir yerlerde mail adresi uslupluca anlat orada. Yoksa 100 bisikletli gelicez otoparka bisiklet birakicaz de.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Avm sahibine ulaşamıyorum avmnin arka tarafında koskocaman yerleri var ama gittigimde durumu anlattıgımd bana hak veriyorlar ama ne numarasını ne mail adresini paylaşmıyorlar avmye geldiginde yakalarsan konuş diyorlar diyorum bakın bir sürü bisikleyli otoparka kitlettircem dememe ragmen kardeşim haklısın biz ulaşyıramayız seni yakalarsan konuş deniliyor adamı görmedim hiç artı işimimi yapaym adamımı dört gözle gözleyim adamlat bana açık açık diyor herkez güvenlikler şu adamın yüzünğ karart ne yapabiliyorsan hepsini yap diyorlar hani burdan yok avm sahibi ile konuş demeleri anlarm ama bşr tesadüf yada rasgelmesi lazım bilirsiniz sizde makam sahibi insanlara ulaşmak zordur o hesap şu insanlarla ugraşmaktan daraldm ben forumdan çıkarsa 20-30 bisikletli beklerşm avmye yoksa diger türlü çözülecek iş degil bisikletli ulaşım platformu şahsa yazı göndericek platform adına sorunla ilgili ondan da bir sonuç çıkmazsa bisikletlerle avmye beklerim herkezi

@Arif Gören

Arif kardeşim kimsenin '''gazına gelme'''özellikle yürü koçum,arkadaşım,aslanım arkandayız felan sakın bunları kaideye alma ve özelliklede güvenlik ve amiri beni sever aram iyide hiç deme!!! en çabuk onlar satar seni eğer kendi işyerindeki patronunla aran iyi ise bir rica et asıl adama o ulaşsın durumu izah etsin.yoksa 10 bin,100 bin bisikletli geldik park ettik tepki verdik yaa sonra adam boş mu duracak sanıyorsun.bir kere düşersen ayağa kalkamazsın..bu gaza getirenleride yanında bulamazsın bunu unutma!!

sınavlarım ve yeniden girecegim ygs sınavına az bir süre kaldıgından kendi istegimle işten ayrıldım.

otopark sorununa bir çözüm getirtemedim.
halen bisiklet otoparkta yasak .
halen otoparkta yönelen bisikletliler durduruluyor.
uyduruk park yerine bisiklet park yerimiz var denilmeye devam ediyor .

suanlık park sorunum yok ama alısvers için veya avmyi bisikletle ziyaret etmek isteyen olursa güvenlikler ve egosu kafasından büyük olan *kemal güler* isimli kisiyle karsılasacaktır.
ola ki yolunuz düşerse bilginiz olsun kaldı ki evime en yakın olan avme orası yarın bir gün yeniden part time bir işe ihtiyacım oldugunda o park yeri sorunu oldugundan orayı tercih etmeyip daha uzak bir yere gitmek zorun da kalacagım . bisikletli ulaşım platformundan bir sonuç cıkarsa eger sırf adamın zorlabılıgını alt ettik diye yüzü kızarsın diye bisikleti herzamnki ugrastıgı yere park edip avmlerinde iki tur atıp gidecegim. ilgilenen yorum yapan fikir veren yardımcı olmaya calısan herkese tesekkür ederim .

Zorluklara yılmadan bol pedallar :)

Üstü küllenmiş bir konuyu hayata döndürelim;

Radyo trafikte sabah trafiği programına sponsor olmuş bu AVM.

Trafik ile ilgili bir telefon görüşmesi sırasında canlı yayında AVM yönetiminin bu tavrını dile getirdim, program sunucusu Cezayir DOĞAN bey AVM sahibi ile bizzat görüşeceğini belirterek isim ve telefon bilgisi aldı benden.

Hadi hayırlısı...

Bisikletli ulaşım platformu görüşmeleri sonucu : otoparka park üniteleri ve dışarıda ki üniteleri değiştirip üzeri kapalı yaptıracağına dair söz vermiş. 1 ay içinde değişiklikler ve otoparkta üniteler yapılacaktır demiş . halen otoparkta bisiklet yasak . peki bisikletini yapılana kadar nereye koysun denildiğinde : otoparka koyamaz yapılana kadar . peki nereye koyabilir uygun bir yer belirleseniz dendiğinde de uygun yer yok denilmiş . ama otoparkta bisiklet yasak diyen kafa zihniyetini kırmış bulunuyoruz . söylenen park sistemi değişimi ve otoparka koyulacak park üniteleri koyulmadığı takdirde B.U.P destek vereceğini belirtti . şu anlık sabır ve beklemek kalıyor. Mehmet Bey'in de dediği gibi hayırlısı artık :)

Son durum : Bisiklet için park üniteleri otoparka konulmuş .Dar düşünceli bisiklet düşmanı şahsı kendi söyledikleriyle zıt düşürüp zorda olsa park sorununu ve bisiklet yasağını aştık.Artık otoparkta bisiklet serbest. ilgilenen öneride bulunan herkese teşekkür ederim.

Biraz önce yaşanılanları okumaya başladım ve konu bitmeden cevap yazdım:) Meğer sonrasında olaylar gelişmiş. Neyse olayın çözülmüş olmasına sevindim:)

• Beğen
Tepkiler: Arif Gören
Ben de baştan sonra okudum sürükleyiciydi, işten ayrılmana üzüldüm sınavın da başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: Arif Gören
Geri