@M.Cevat Bayhan
cevat bey gördüğüm kadarı ile 50 yaşındasınız bende 59 maşallahınız var yani,
trafikte bizi bağlıyan kurallar var ,bunlardan en önemlisi nedir bir bisikletli trafiği tehlikeye sokacak hareketlerde asla bulunamaz ,bu genç arkadaşın deli fişekliği tutmuş,
valla bizde gençkene diye lafa başlamasını asla sevmem, ama delikanlı zamanımızda delilik kanda vardı tabi,
bizde bu delikanlı gibi aynen delilik yaptık 17 yaşlarında ,ama zannediyordukki yollar bizim nereye yollar senin, 17 yaşta kavak yelleri esti başımızda, herkesin esti, seneler geçince kavaklar esmez oldu durulduk, sakinleştik,gençte enerji birikimi bazen böyle risklere girebilir bu bir risktir,orada bir araç mazalllah sıkıştırsaydı genç dostumuz ölebilirdi,
tutuklanmaya gelince ,polisten kaçma durumu olmuş ise olabilir,
beni köprüde asla tutuklamadılar ama ben köprü yolundan değil ,aşağıda kalan ,yaya yolundan bisiklet sürdüm ,yarıya kadar tabi, yasakmış ne bilelim, polislere dayılanmadık öyle ne diyorsun ben geçerim demedim ,sen beni durduramazsın demedim,
zati aşağıdaki kıyafet ile girdim altımda mtb vardı ,
polis zannettiler beni çok kibar davrandılar doğrusu ,
ne diyorduk bu kıyafet ile ekip otosu beni yukardan durdurdu ,geriye döndüm ,polis kabininde daha önce polis yoktu telaşla , beyfendi sizin yüzünüzden amirimden azar işittim dedi ,bende yerinizde yoktunuz size soracaktım köprü bisiklet yoluna açıldımı diye ,çünki haberlerde geçti, köprüyü yaya yoluna açacaklardı ,böyle bir durum yok beyfendi dedi ,elindeki telsizden gelen ses aynen şöyle diyordu,
polismi o ?
polismi o ?
@Serkan Mıstınoğlu
ahmet örkem geçsin yahu o zaman...