Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
aytekine selam olsun tekrar geçmiş olsun fırtına gibi tekrar aramıza döneceğine inanıyorum

hepinize selam olsun aypg

:in: :in: :in: :in:

merhaba arkadaşlar,:)

mecidiyeköyde hava sert soğuk ve yağışlı.

iyi Günler Avrupa Yakası

dün akşam forum istanbula gittim ve hepimizin açılmasını dört gözle beklediği decatlona uğradım fakat orada açılan mağaza yalnızca showroom amaçlıymış asıl mağazalarını nisan ayında açacaklarmış
2 ay daha sabredeceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@kudu

slm ben ist anadolu yakasından özgür ilk defa bisiklet allıcam yıllardan sonra yaşım 32 genelde sahil yolu için düşünü yorum ama dağ bisikletimi yoksa yarış bisikletimi alayım genelde arkadaşlar ne kullanıyo bilmiyorum hata yapmak istemiyorum çok para vericem çünkü şimdiden teşşekkür ediyorum

@özgür okyay

hoşgeldiniz öncelikle

mtb yi her yerde ve her mevsim kullanabileceğinizden dolayı tavsiye ederim :)

@Sefa Yıldız

Sefa tebrik ederim.. geçmiş olsun..

fotoğraflara büyük keyifle baktım.. çok güzel bir tur olmuş..

Bu arada havalar düzelene kadar salonda havalar düzeldikten sonrada açık havada basketbol maçları organize etmek taraftarıyım...

5+5 10 kişi maç

eğer herkes tamam derse her çarşamba yada her cuma..
mekanı kararlaştırıp bisikletle gelenler bisikletle gelemeyenlerde birşekilde toplanarak yakın zamanda bu maçlara başlamayı teklif ediyorum...

yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

@ermanatasoy

çok çok iyi olur :)

ilk sırayı kapıyım ben :)

açık saha için önerim yeşilyurt yada florya sahilindeki basketbol sahalarıdır fakat florya tarafındaki basket sahasındaki çemberler yamuktu

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@özgür okyay

merhaba öncelikle foruma hoşgeldiniz demek istiyorum:)
özcan kardeşime aynen katılıyorum ve oyumu iyi bir mtb den yana kullanıyorum:)hertürlü yol şartlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.
yol bisikletide atbiiki ayrı bir keyif ama sınırları var.
bu arada soyadı adaşı olmamıza sevindim:D
çok sık rastlanan bir soyadı degil.
iyi forumlar ve alacak oldugunuz bisikletiniz şimdiden hayırlı olsun:)

@özgür okyay

Özgür bey merhaba foruma hoşgeldiniz...
bana gelene kadar çok daha ustalar var önerilerde bulunabilecek.. ancak benimde naçizane önerim dağ bisikleti... diğer arkadaşlarımında belirttiği gibi yol (ki istanbul yol durumu ortada) hava şartları gibi etkenlere karşı daha dayanıklı.. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim... yolunuz düşerse avrupa yakasına grubumuz size eşlik etmektente keyif alacaktır.. saygılar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri