Scudo Sports

Avrupa Yakası Sahil Yolu Dikkat!

srdrmrs

Forum Bağımlısı
Tepki
6.826
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Canyon
Arkadaşlar merhaba,

Yaz mevsimi dolayısı ile istanbul da bayadır turlamıyordum. Kendime zaman ayırıp ufak bir tur yaptım. beşiktaştan Sarıyer tarafına gidiş yolunda pek bir şey yok ama dönüş tarafı baya tehlikeli. 2 yerde denk geldim biri kuruçeşmenin oradaki opet ve onun biraz daha ilerisinde yolun sağ tarafını kazımışlar ve mıcır ile doldurmuşlar belirli bir tempoda giderken bi baktım karşımda mıcırlı yol! hafif uçarak mıcıra girdim şans eseri ve dengemi iyi koruduğum için düşmeden devam ettim aradan 500 metre sonra gene aynısı oldu gene mıcırlı yol. bu seferde düşmeden devam edebildim. bundan sonra daher ne kadar kaçmaya çalışsam da yoldaki çukurların hepsinden kaçamadım ve birine pat diye girdim. lastik basıncım 120 psı olmasına rağmen lastik dayanamadı ve 1 sene sonra ilk kez patladı. lastiği orada yapıp eve gitmem 45 dakika falan sürecekti bende üşendim 1 saat yürüyüp eve geldim.

velasıl arkadaşlar yola dikkat edin ne çıkacağı belli olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: aykut.34
Scudo
Bisiklet yolları normal yoldan daha tehlikeli akşam sürüşlerinde bisiklet yollarında cam kırıkları nı görmek çok zor oluyor sonra gecenin bi yarısı yama yapmakla uğraşıyoruz

@srdrmrs Kuruçeşme yi geçen Perşembe kazdılar benzinliğin orasını en az 2 haftası var. Bildiğiniz bir yol olsada temkinli gitmek gerekiyor İstanbul buras. Ne yalan söyliyeyim beşikaş istikametinde bebeğe 200 m kala bir çökük ve kafam kadar bir delik vardı 700 tekerleği içine alır. Çukur demiyorum dikkat edin delik dibi görünmüyor karanlık. Gideyim şikayet edeyim dedim ama kime polise mi belediyeyemi İBB ye mi? Otalama 25 gidecekken 22 yi geçemiyorsun şehir içi Kullanım biraz böyle.

• Beğen
Tepkiler: aykut.34
@Zekeriya Çab haklısın şikayet edecek kimse yok.. ama arkadaşlar dikkatli olsunlar aman dikkat...

Geri